Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου

Μπουφέ ή Δεξίωση

Κέρασμα με μπουφέ έξω από την εκκκλησία!

Μπουφέ ή Δεξίωση

Όσα ζευγάρια δεν επιθυμούν ή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν γαμήλια δεξίωση, θέλουν όμως να χαρούν εύγεστα κεράσματα και ωραίο κρασί μαζί με τους καλεσμένους τους, μπορούν να πρωτοτυπήσουν οργανώνοντας μπουφέ στον αύλειο χώρο της εκκλησίας!

Η λύση αυτή είναι ιδανική, ειδικά για όποιους παντρεύονται άνοιξη ή καλοκαίρι, τότε που ο καιρός αποτελεί σύμμαχο για τέτοιου είδους εκδήλωση. Φυσικά, θα πρέπει να επαρκεί ο χώρος αλλά και να συμφωνήσουν με το σχέδιό σας ο ιερέας κι όποιος άλλος είναι υπεύθυνος για το ναό.
Η εκδήλωσή σας θα πρέπει να είναι λιτή ως προς τη διακόσμηση, διακριτική όσον αφορά στη μουσική και διάρκειας σύμφωνης με τον χρόνο που θα σας διαθέσουν οι άνθρωποι του ναού. Για το φαγητό και το ποτό εμπιστευτείτε ένα έμπειρο catering.

Ζητείστε να στήσουν μπουφέ με ποικιλία ποιοτικών fingerfood και ποτών σε σημείο που να έχουν άνετη πρόσβαση όλοι οι καλεσμένοι σας.

Δίπλα θα πρέπει να υπάρχει χώρος και για τα γλυκά που θα προσφερετε. Το catering θα φροντίσει για τα σερβίτσια καθώς και για την εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας. Καλό, επίσης, θα είναι να στήσει μία τέντα, ώστε να αντιμετωπιστεί μια ξαφνική βροχή.

Απολαύστε μία διαφορετική γαμήλια γιορτή και μην αμελήσετε να προσφέρετε κέρασμα στον παπά!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου
Φωτογραφία: en.wikipedia.org

Περισσότερα άρθρα γάμου...