αιθουσα δεξιωσεων GLAMΟUR PALACE παρνηθα

Αίθουσα Glamοur Palace

Βόρεια Προάστια, Πάρνηθα

Επισκέπτες 1531
Ζητήστε Προσφορά
facebook image twitter image google+ image instagram image
Φώτο:26

Στοιχεία επιχείρησης

Αίθουσα GLAMOUR PALACE

Αίθουσα Δεξιώσεων

20o χλμ. Λ. Πάρνηθος

136 71 Πάρνηθα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Παροχές

 Parking

 

Προφίλ επιχείρησης

Πολυτελής και αριστοκρατική, όπως και το όνομά της, η αίθουσα Glamour Palace στην Πάρνηθα, είναι στην διάθεσή σας για να διοργανώσετε μια υπέρλαμπρη δεξίωση για τον γάμο σας. Το μοναδικό στιλ και η υπέροχη διακόσμηση θα σας εντυπωσιάσουν.

Οι σεφ θα μαγεύσουν γευστικά τους προσκεκλημένους σας και το προσωπικό, με την πολυετή εμπειρία του, θα σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να είναι ικανοποιημένος και ο πιο απαιτητικός καλεσμένος σας.

Προσφέρουμε στα μελλόνυμφα ζευγάρια την εκπληκτική τιμή των 17 ευρώ ανά άτομο, που θα προτιμήσουν να κάνουν τη δεξίωσή τους σε μια από τις αίθουσες του ομίλου.
Στην τιμή περιλαμβάνεται πλήρες μενού, τα ποτά, η αίθουσα, το πάρκινγκ και δώρο τη γαμήλια σουίτα.

(Η προσφορά ισχύει εφόσον αναφέρετε πως είστε αναγνώστες του omorfosgamos.eu)Κτήματα Γάμου Βόρεια Προάστια  Αίθουσες Δεξιώσεων Βόρεια Προάστια  Αίθουσες Δεξιώσεων  Προσφορές Γάμου 
Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.

Ζητήστε Προσφορά