Ανθοστολισμοί Γάμου


omorfosgamos
Ιδέες Γάμου Προσφορές Γάμου menu
facebook image twitter image google+ image instagram image
Επικοινωνία image
Επιλογές Αναζήτησης
Προτεινόμενο
Καλλιθέα
Η πρώτη εντύπωση των καλεσμένων σε έναν γάμο ξεκινά από την εκκλησία και τον στολισμό της. Στο ανθοπωλείο Bonsai Collection θα βρείτε την εμπειρία και την δημιουργική διάθεση που θέλετε για να σχεδιάσετε μαζί τους την εικόνα που επιθυμείτε.

 Προσφορα
 
Προτεινόμενο
Νίκαια, Πειραιάς
Εμπιστευθείτε τον στολισμό για τον γάμο σας στο ανθοπωλείο Vagenas Flowers in Style. Η πολυετής εμπειρία τους στον χώρο των λουλουδιών και του στολισμού, για επίσημες εκδηλώσεις, σας εγγυάται το αποτέλεσμα που έχετε ονειρευτεί για τον γάμο σας.

 Προσφορα
 
Παλαιό Φάληρο
Η εμπειρία και η φαντασία είναι τα βασικά στοιχεία για την διακόσμηση και τον στολισμό. Στο ανθοπωλείο Barbakis Flowers διαθέτουν και τα δύο αυτά στοιχεία. Οι επιλογές τους σε διακοσμητικά αντικείμενα, σε συνδυασμό με τα ολόφρεσκα άνθη, θα εντυπωσιάσουν και θα καταπλήξουν.

 Προσφορα
 
Κεφαλονιά
Από το 1983, η Bosonis Art & Flowers, ασχολείται με την παραγωγή φυτών και άνθεων. Σήμερα, με την εμπειρία που διαθέτουν στο φρέσκο λουλούδι και την περιποίησή του, είναι σε θέση να δημιουργήσουν συνθέσεις και στολισμούς που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους.

 Προσφορα
 
Αχαρνές
Στο Καρβουδάκης Περί Γάμου θα βρείτε την κατάλληλη πρόταση για τον στολισμό του γάμου των ονείρων σας. Οι επιλογές μεταξύ χρωμάτων και ανθών που έχουν να σας δείξουν, μπορούν να δημιουργήσουν τις συνθέσεις που θα σχηματίσουν το καλύτερο φόντο, στην εκκλησία και την δεξίωση,

 
Καλλιθέα
Επιλέξτε τον χώρο που θα παντρευτείτε και το ανθοπωλείο The Garden θα το αναδείξει με τον στολισμό. Θα τον χρωματίσει με τα υπέροχα λουλούδια του, στους τόνους της επιλογής σας, με ανθοσυνθέσεις που θα είναι σχεδιασμένες, ειδικά για εσάς, ουτωσώστε να δένουν αρμονικά με το στιλ και την διάθεση που θα θέλετε να αποπνέουν όλα εκείνη την μοναδική ημέρα.

 

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα