αιθουσα δεξιωσεων VIEW HALL παρνηθα

Αίθουσα View Hall

Βόρεια Προάστια, Πάρνηθα

Επισκέπτες 3301
Ζητήστε Προσφορά
facebook image twitter image google+ image instagram image
Φώτο:75

Στοιχεία επιχείρησης

Αίθουσα VIEW HALL

Αίθουσα Δεξιώσεων

Λ. Καραμανλή 177 & Σχοίνων 2

136 77 Αχαρνές, Πάρνηθα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Παροχές

 Roof Garden

 Θέα

 Parking

 

Προφίλ επιχείρησης

Η δεξίωση γάμου καλείται - και όχι αδίκως - η βασίλισσα των εκδηλώσεων. Είναι η εκδήλωση με τον φαντασμαγορικό στολισμό, το εξαίσιο φαγητό, την εντυπωσιακή τούρτα, τη μουσική και το χορό μέχρι πρωίας. Είναι η εκδήλωση όπου όλα πρέπει να είναι συντονισμένα και τέλεια, σαν κινηματογραφική υπερπαραγωγή! Είναι η εκδήλωση που καταξιώνει έναν χώρο σαν το View Hall.

Ο γάμος, το σημαντικότερο ίσως γεγονός στη ζωή μας, και παράλληλα μία από τις πλέον σύνθετες διαδικασίες, καθώς απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και συμβολή πλήθους οργανισμών και επιχειρήσεων, καθώς και του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος. Στη λίστα όλων αυτών των πραγμάτων, οι αίθουσα δεξιώσεων του View Hall είναι ταυτόχρονα στην πρώτη και την τελευταία θέση! Στην πρώτη, γιατί το ζευγάρι θα πρέπει να κλείσει την αίθουσα τη συγκεκριμένη ημερομηνία που επιθυμεί, συνήθως αρκετούς μήνες πριν. Στην τελευταία γιατί το μόνο που απομένει μετά τη δεξίωση, είναι ο μήνας του μέλιτος!Κτήματα Γάμου Βόρεια Προάστια  Αίθουσες Δεξιώσεων Βόρεια Προάστια  Αίθουσες Δεξιώσεων  Προσφορές Γάμου 
Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.

Ζητήστε Προσφορά