κτημα γαμου ANIMA CLUB αναβυσσοσ

Κτήμα Anima Club

Νότια Προάστια, Ανάβυσσος

Επισκέπτες 670
Προσφορα
facebook image twitter image google+ image instagram image

Στοιχεία επιχείρησης

Κτήμα ANIMA-CLUB

Κτήμα Γάμου & Αίθουσα Δεξιώσεων - Πολυχώρος

Υακίνθου

Ανάβυσσος

Παροχές

 

Προφίλ επιχείρησης

Ο πολυχώρος ANIMA CLUB διαθέτει 4 χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν την εκδήλωση σας. Ο χώρος της πισίνας είναι ο καταλληλότερος για δεξιώσεις και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις καθώς διαθέτει ένα υπέροχο σκηνικό που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Οι χώροι του παιδότοπου, ένας εξωτερικός με χωρητικότητα 130 ατόμων και μια εσωτερική αίθουσα με χωρητικότητα 160 ατόμων, μπορούν να φιλοξενήσουν πιο μικρές εκδηλώσεις όπως και παιδικά πάρτυ.

Το ιδανικό σ' αυτούς τους χώρους είναι ότι μπορείτε ταυτόχρονα να απολαμβάνεται την υπέροχη θέα που σας παρέχει το ANIMA CLUB αλλά και να έχετε άμεση πρόσβαση στα παιδιά σας που θα παίζουν στον παιδότοπο..Κτήματα Γάμου Νότια Προάστια  Αίθουσες Δεξιώσεων Νότια Προάστια  Αίθουσες Δεξιώσεων Πειραιάς  Κτήματα Γάμου  Προσφορές Γάμου 

Δείτε στο χάρτη

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.