κτημα γαμου HALANDRI CLUB χαλανδρι

Πολυχώρος Halandri Club

Βόρεια Αττική, Χαλάνδρι

Επισκέπτες 7573
Ζητήστε Προσφορά
facebook image twitter image google+ image instagram image
Φώτο:52

Στοιχεία επιχείρησης

Πολυχώρος HALANDRI CLUB

Κτήμα Γάμου & Αίθουσα Δεξιώσεων - Πολυχώρος

Γαρρυτού 13

152 32 Χαλάνδρι

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Παροχές

 Αίθουσα

 Πισίνα

 Parking

 

Προφίλ επιχείρησης

Ο άνετος και φιλικός χώρος του club έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει περισσότερα από 200 άτομα τον χειμώνα και 300 το καλοκαίρι. Οι οικοδεσπότες Χάρης και Μαριλένα Χασταζέρη βάζουν τη δική τους ξεχωριστή σφραγίδα στην οργάνωση και φροντίδα των καλεσμένων σας. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια τους και μείνετε ήσυχοι ότι κάθε πλευρά της εκδήλωσής σας θα είναι άψογη, με σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Το Halandri Club έχει να σας κάνει μία ολοκληρωμένη πρόταση, μία πρόταση που ήδη έχουν εμπιστευτεί και επιλέξει όσοι απαιτούν μία άψογη διοργάνωση σε κάθε της λεπτομέρεια. Δύο βήματα από την καρδιά της Αθήνας, σε έναν χώρο με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση, σας περιμένει μία ποιότητα και εμπειρία για τις κορυφαίες στιγμές σας, ανεξάρτητα από την περίσταση.Κτήματα Γάμου  Προσφορές Γάμου 
Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.

Ζητήστε Προσφορά