Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου

Δώρο για τα κουμπαράκια!

Η από καρδιάς ευχαριστία.

Δώρο για τα κουμπαράκια!

Είναι έθιμο, είναι προσφορά, είναι ένδειξη τιμής το δώρο στο πρόσωπο που διαλέξατε για κουμπάρα/κουμπάρο σας, είναι όμως και υπόθεση ευχάριστη.

Το δώρο πρέπει να δείχνει την αγάπη και την φιλία σας, καθώς και την εκτίμησή σας για τη βοήθεια που θα σας παρέχει στις προετοιμασίες του γάμου.

Μην παρασυρθείτε από τις προτάσεις συγγενών και φίλων, η υπόθεση είναι αυστηρά προσωπική των μελλονύμφων, οι οποίοι γνωρίζουν καλά τις επιθυμίες και το γούστο του προσώπου που θα τους φορέσει τις γαμήλιες βέρες και θα τους ενώσει με τα στέφανα.

Αν πρόκειται για κουμπάρα, ένα ωραίο κόσμημα είναι σικάτη επιλογή. Ένα πολυτελές αξεσουάρ ή κάποιο επώνυμο μαντήλι, ένα βραδινό τσαντάκι, η καλόγουστη κασετίνα με τα αγαπημένα της είδη μακιγιάζ,το συλλεκτικό άρωμα γνωστού οίκου που επιθυμεί, όλες είναι θαυμάσιες επιλογές.

Αν έχετε μεγάλη οικειότητα και το αντέχει η τσέπη σας, μπορείτε να συννενοηθείτε μαζί της για ένα χαλαρωτικό τριήμερο σε κάποιο πολυτελές spa ή για ένα ρομαντικό ταξιδάκι που λαχταρά!

Για την φιλότεχνη κουμπάρα ένα έργο τέχνης είναι υπέροχη ιδέα, η φιλόμουση θα εκτιμήσει μια σπάνια ηχογράφηση κάποιου μουσικού έργου, η θρησκευόμενη θα ευχαριστηθεί με μία ωραιότατη, χειροποίητη, βυζαντινή εικόνα. Μην υποτιμάτε την επιλογή ενός πιο χρηστικού δώρου, ένα μίνι πλυντήριο πιάτων ή μια πρέσα σιδερώματος έχουν την ιδιαίτερη αξία τους, όπως και η πληρωμή εκ μέρους σας της ετήσιας συνδρομής σ' εκείνο το γυμναστήριο που καλοβλέπει.

Αν πρόκειται για κουμπάρο, η κλασική επιλογή είναι το ακριβό σετ για το γραφείο, το καλό ρολόι, ένα special ποτό από εξειδικευμένη κάβα. Ένας ιδιαίτερος αναπτήρας για τον καπνιστή, ένα υπέροχο κομπολόι για τον συλλέκτη, ακριβά αναμνηστικά της ομάδας του για τον φίλαθλο είναι θεμιτές επιλογές. Για τον μερακλή του μπάρμπεκιου, απλά ρωτήστε τον τι του λείπει, τα υπόλοιπα τα έχει! Όσο για τον... μανιακό με την τεχνολογία, όλο και κάτι ταιριαστό γι' αυτόν θα σας δείξουν στα ειδικά καταστήματα οι πλήρως ενημερωμένοι πωλητές.

Αν σας παντρεύει ζευγάρι, ένας πίνακας ζωγραφικής, ένα σετ κρυστάλλινων ποτηριών, ένα ακριβό επώνυμο πάπλωμα στο στυλ που τους αρέσει, ένα χειροποίητο σκαλιστό διακοσμητικό,είναι όλα ωραιότατα δώρα.

Για το ζευγάρι, μία ρομαντική κρουαζιέρα θα είναι τόσο αναζωογονητική, όσο κι αυτό το Σαββατοκύριακο στο Πήλιο που καιρό τώρα ονειρεύονται!

Γυναίκα, άνδρας ή ζεύγος, όποιος κι αν σας “κρεμάσει”, αξίζει το καλύτερο δώρο! Να του ζήσετε, να τον χαίρεστε και να σας χαίρεται!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου
Φωτογραφία: gr.pinterest.com

Περισσότερα άρθρα γάμου...