φωτογραφοι γαμου BEAUTIFUL WEDDINGS γλυκα νερα

Beautiful Weddings

Ανατολική Αττική, Γλυκά Νερά

Επισκέπτες 680
Προσφορα
facebook image twitter image google+ image instagram image

Στοιχεία επιχείρησης

Φωτογράφος BEAUTIFUL WEDDINGS

Φωτογράφοι Γάμου

Θεσσαλονίκης 44

153 54 Γλυκά Νερά

Τηλ. 6988 603477

Προφίλ επιχείρησης

Είμαστε ένα ζευγάρι φωτογράφων στη ζωή και στη δουλειά. H Aγάπη και ο Στέφανος. Έχουμε τo Beautifulweddings studio. Αισθανόμαστε πάρα πολύ τυχεροί, γιατί παίρνουμε μέρος σε πολύ χαρούμενα γεγονότα στη ζωή του ανθρώπου. Μας αρέσει αυτό που κάνουμε και ψάχνουμε κάθε λεπτομέρεια, έτσι ώστε να είμαστε πρώτα εμείς ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και μετά ο πελάτης μας.

Ελέγχουμε κάθε τι, συναντιόμαστε με κάθε ζευγάρι και αναλύουμε κάθε “θέλω” του ζευγαριού. Mας ενδιαφέρει στην πιο “φωτεινή” στιγμή του ζευγαριού είτε είναι Γάμος είτε πρόκειται για Bάπτιση το ίδιο “φωτεινές” και αξέχαστες να είναι και οι φωτογραφίες τους και το βίντεο. Αποφεύγουμε τις “κλασσικές” βαρετές φωτογραφίες Γάμου και Bάπτισης. Έχουμε μία αισθητική που περνάει παντού. Καλύπτουμε κάθε μυστήριο πάντα δύο φωτογράφοι, έτσι ώστε να μην μας διαφύγει τίποτα από την ήμερα, μας αρέσουν πολύ και οι αυθόρμητες στιγμές που έχουν πολύ δύναμη ακόμα και αν περάσουν χρόνια. Έχουμε τεχνικά τις γνώσεις και την πείρα να απογειώσουμε αισθητικά ένα Γάμο ή μία Bάπτιση έτσι ώστε το υλικό που θα πάρει στο τέλος το ζευγάρι, να το θυμάται για πολύ καιρό.

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να δουλέψουμε μαζί είτε πρόκειται για το Γάμο σας είτε πρόκειται για τη Bάπτιση του παιδιού σας.

Αγάπη - Στέφανος.Προσφορές Γάμου 

Δείτε στο χάρτη

Χάρτης Beautiful Weddings
Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.