Κτήματα Γάμου

Τα ομορφότερα κτήματα γάμου για τη δεξίωση του γάμου σας. Δείτε τις παροχές που διαθέτουν τα κτήματα γάμου όπως εκκλησία, πισίνα, parking, θέα, παιδότοπο και αίθουσα δεξιώσεων για περίπτωση βροχής. Ζητήστε από τα κτήματα γάμου προσφορές για τη γαμήλια δεξίωσή σας για να συγκρίνετε τιμές και ποιότητα αλλά και για να κερδίσετε χρόνο

omorfosgamos
facebook image twitter image google+ image instagram image
Επικοινωνία image
Επιλογές Αναζήτησης
Επιλέξτε Αριθμό Προσκεκλημένων
Επιλέξτε Παροχές
 • Αίθουσα
 • Εκκλησία
 • Πισίνα
 • Parking
 • Παιδότοπο
 • Θέα
Περισσότερες Επιλογές
 • Θέα Θάλασσα
 • Θέα Βουνό
 • Παραλία
 • Παραλιακή
 • Εναλλακτικοί Χώροι
 • Συντριβάνι
 • Καταρράκτης
Κτήμα Γάμου Απέραντο Γαλάζιο
Προτεινόμενο
Ανατολική Αττική
Άρωμα νησιού θα έχει ο γάμος σας αν επιλέξετε το “Απέραντο Γαλάζιο”.
Το κτήμα βρίσκεται πάνω απο την θάλασσα και διαθέτει εκκλησάκι, εντος του χώρου, για να τελεστεί το μυστήριο και να δεξιωθείτε τους καλεσμένους σας, χωρίς να σκέφτεστε τις μετακινήσεις.

Παροχές:  6

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Δικαιούλια
Προτεινόμενο
Ανατολική Αττική
Στο Κορωπί, πάνω από τον κάμπο των Μεσογείων, το κτήμα Δικαιούλια θα σας εμπνεύσει να δημιουργήσετε τις καλύτερες αναμνήσεις της ζωής σας.
Μέσα σε ένα κτήμα 14ων στρεμμάτων, με το γραφικό του εκκλησάκι ιδανικό για την τελετή, την πισίνα στην μέση ενός ολάνθιστου κήπου...

Παροχές: 5

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Varibobi Club
Προτεινόμενο
Βόρεια Προάστια
Μια δυνατή παρουσία στον χώρο των δεξιώσεων είναι το Varibobi Club. Ένα τεράστιο κτήμα έκτασης 20 στρεμμάτων, με εκκλησάκι στον προαύλιο χώρο και έναν κατάφυτο κήπο με τεχνητή λίμνη και ένα εξαίρετο γεφυράκι να την πλαισιώνει.
Οι υπηρεσίες είναι το ίδιο καλαίσθητες...

Παροχές:  6

 Προσφορα
 
Αίθουσα Δεξιώσεων Υάδες
Κέντρο Αθήνας
Στο Αττικό Άλσος βρίσκεται ένας χώρος που θα μπορούσε να περιγραφεί σαν “κτήμα μέσα στην πόλη”. Ο χώρος Υάδες περιβάλλεται από δέντρα, διαθέτει μια κλειστή αίθουσα με μοντέρνα διακόσμηση αλλά και κήπο απ’ όπου απολαμβάνει κανείς ανενόχλητα την θέα της πόλης.

Παροχές: 1

 Προσφορα
 
Αίθουσα Δεξιώσεων Green Park
Κέντρο Αθήνας
Το Green Park, με εμπειρία στον χώρο των εκδηλώσεων 35 έτη, σας περιμένει, σε νέα τοποθεσία, στο Άλσος Βεϊκου. Εκεί, μέσα σε ένα ολόφυτο άλσος, η δεξίωσή σας θα έχει την φρεσκάδα και την αισθητική που έχετε ονειρευτεί για εσάς και τους καλεσμένους σας. Με γνώμονα την ποιότητα των υλικών...

Παροχές: 5

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Ωρίων
Ανατολική Αττική
Στο κτήμα Ωρίων υπάρχουν πλακόστρωτοι διάδρομοι, για να έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία του κήπου, όπου μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο σκηνικό για τις φωτογραφίες σας. Διαθέτει επίσης παιδική χαρά για τους μικρούς σας καλεσμένους.
Από τις εκλεκτές εταιρείες catering με τις οποίες συνεργάζονται...

Παροχές:  5

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Άρτεμις
Ανατολική Αττική
Πνοή Αρχαίας Ελλάδας έρχεται από το κτήμα Άρτεμις. Ανάμεσα σε κίονες και αγάλματα θα γίνει η δεξίωσή σας. Ο χώρος αυτός θα σας μεταφέρει στην Ελλάδα των φιλοσόφων. Εκτός του κήπου, ο οποίος είναι ιδανικός το καλοκαίρι διατίθεται και αίθουσα 300 ατόμων.

Παροχές: 6

 Προσφορα
 
Εφηλένα
Ανατολική Αττική
Με ρομαντική διάθεση και πινελιές από μιά άλλη εποχή, έχει δημιουργηθεί το κτήμα Εφιλένα. Οι εμπνευστές του χώρου αυτού, με πρωταρχικό στόχο την πλήρη επιτυχία της δεξίωσής σας, θα είναι δίπλα σας, αν επιθυμείτε, για να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τον γάμο που έχετε φανταστεί.

Παροχές: 6

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Φιλία
Ανατολική Αττική
Μέσα στη φύση, που σαν αρχιτέκτονας δημιούργησε αυτό το άψογο αποτέλεσμα που σας προσφέρει το κτήμα Φιλία, θα μπορέσετε, με την δική σας πινελιά, να το απογειώσετε σε αυτό που πάντα ονειρευόσασταν για την δεξίωση του γάμου σας.

Παροχές:  4

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Φιλόκαλις
Ανατολική Αττική
Μέσα στη φύση, φτιαγμένο με πέτρα, ξύλο και λαμπερό διάκοσμο, το κτήμα Φιλόκαλις είναι αυτό που μπορείτε να επιλέξετε για την γαμήλια δεξίωσή σας. Με θόλο στην οροφή και περιτριγυρισμένη από τζάμι η αίθουσα, αφήνει ελεύθερα το βλέμμα να απολαύσει την πανοραμική θέα.

Παροχές: 5

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Γαία
Ανατολική Αττική
Τα Μεσόγεια είναι μια περιοχή με εξαίρετη βλάστηση και στο κτήμα Γαία ο διάκοσμος είναι ένα φυσικό αποτέλεσμα αυτής της ομορφιάς και της αρμονίας του τόπου. Ο χώρος εξωτερικά είναι δομημένος σε πολλά επίπεδα για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε την ωραιότερη δεξίωση.

Παροχές: 5

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Κεκρωπία
Ανατολική Αττική
Εμπνευσμένα από τους μύθους της περιοχής, η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση το κτήματος Κεκρωπία στα Μεσόγεια, με θέα τον κάμπο του Μαρκόπουλου, θα σας προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης από την δεξίωσή σας, που θα μείνουν αξέχαστες σε σας και τους καλεσμένους σας.

Παροχές: 5

 Προσφορα
 
Ανατολική Αττική
​Το Κρωπίας Γη είναι μιας τεράστιας έκτασης κτήμα, που διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε εσείς και οι καλεσμένοι σας, τόσο οι μεγάλοι όσο και οι μικροί, για να δημιουργήσετε τον τέλειο γάμο και να απολαύσετε την καλύτερη δεξίωση. Πλακόστρωτες, δεντροφυτεμένες διάδρομες από την είσοδο...

Παροχές:  5

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Βέλλη
Ανατολική Αττική
Στο κτήμα Βέλλη η πολυτέλεια και η κομψότητα δεσπόζουν σε όλους τους χώρους. Το όμορφο εκκλησάκι, ο ελαιώνας και η δεντρόφυτη περίβολος του κτήματος, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ευλάβειας για την τελετή του γάμου σας.
Η δεξίωση μπορεί να γίνει στον ελαιώνα, δίπλα στην πισίνα...

Παροχές: 4

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Καλλίστη
Ανατολική Αττική
Στην περιοχή του Μαρκόπουλου το πανέμορφο κτήμα Καλλίστη σας υποδέχεται για να κάνετε τον γάμο των ονείρων σας. Στον χώρο λειτουργεί ανοιχτό εκκλησάκι,για να μπορούν όλοι οι παρευρισκόμενοι να απολαύσουν το μυστήριο, καθισμένοι αναπαυτικά στις καρέκλες τους.

Παροχές: 4

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Astra Private Club
Ανατολική Αττική
Στο κτήμα Astra Private Club η δεξίωσή σας θα είναι απολαυστική για όλους τους καλεσμένους σας. Διαθέτει αίθουσα 400 ατόμων με τεράστια παράθυρα και ανοιγόμενες τζαμαρίες που δίνουν την αίσθηση ανοιχτού χώρου και έχουν πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο δεξιώσεων.

Παροχές:  4

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Απολλώνια
Ανατολική Αττική
Ένα μοντέρνο και πολυτελές κτήμα, με δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών εξαίρετα φροντισμένων και διακοσμημένων εξωτερικών χώρων και μια αίθουσας, ειδικά διαμορφωμένης για εκδηλώσεις. Το κτήμα Απολλώνια διαθέτει ακόμη και τρία εκκλησάκια όπου μπορεί να τελεστεί ο γάμος.

Παροχές:  4

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Εύπολις
Ανατολική Αττική
Αν η χλιδή είναι το πρωταρχικό σας κριτήριο και η πολυτέλεια το όνειρο για τον γάμο σας τότε το Εύπολις πρέπει να είναι η επιλογή σας. Η αίθουσα με το μαρμάρινο δάπεδο και τη γυάλινη θολωτή οροφή του, οι περίτεχνοι πέτρινοι τοίχοι και η ενετική αρχιτεκτονική του, θα σας μαγέψουν.

Παροχές: 4

 Προσφορα
 
Ανατολική Αττική
Το γούστο και το φροντισμένο περιβάλλον είναι τα πρώτα στοιχεία που θα αναγνωρίσετε στο κτήμα Santa Maria μόλις το πρωτοαντικρίσετε. Στον εξωτερικό χώρο είναι δυνατόν να φιλοξενηθούν έως και 1200 άτομα, στην αίθουσα 500 άτομα και στο παλιό οινοποιείο 400.

Παροχές:  4

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Ace Events
Ανατολική Αττική
Το γνωστό σε όλους μας ACE club4tennis ανοίγει την αίθουσα 500 ατόμων, που διαθέτει, για να υποδεχτεί τους καλεσμένους σας. Με θέα στην πισίνα του club, η δεξίωσή σας θα έχει άλλη λάμψη. Ο σεφ επιμελείται του μενού που επιθυμείτε και το προσωπικό του club θα φροντίσει για την υλοποίηση της δεξίωσης που έχετε ονειρευτεί.

Παροχές: 4

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Αμαδρυάδες
Ανατολική Αττική
Ένα αρχοντικό από πέτρα και ξύλο, μέσα σε κήπο πλακόστρωτο με ρυάκια και τεχνητή λίμνη με γεφυράκι, είναι το σκηνικό που σας περιμένει στο κτήμα Αμαδρυάδες. Σε ένα περιβάλλον χλιδής και αρχοντιάς θα φιλοξενηθούν οι καλεσμένοι σας.
Η αίθουσα διακοσμείται από πίνακες ζωγραφικής, περίτεχνους καθρέφτες...

Παροχές: 2

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Chalet
Ανατολική Αττική
Στη Λ. Μαραθώνος βρίσκεται το κτήμα Chalet, όπου υποδέχονται εσάς και τους καλεσμένους σας σε οικογενειακό κλίμα. Με την πολυετή εμπειρία τους στον χώρο της εστίασης, θα απολαύσετε μια μοναδική δεξίωση για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας.
Το επιμελώς φροντισμένο μενού και η κατάρτιση...

Παροχές: 3

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Λιοσάτη
Βόρεια Προάστια
​​Στις Αφίδνες βρίσκεται το κτήμα Λιοσάτη με δυνατότητα φιλοξενίας έως και 800 άτομα. Έχετε την δυνατότητα επιλογής εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου για την δεξίωσή σας. Το πλούσιο μενού, που διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις και το έμπειρο προσωπικό, θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας.

Παροχές:  5

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Venus Epavlis
Βόρεια Προάστια
Το κτήμα Venus Epavlis είναι ένας πολυεπίπεδος χώρος, υψηλής αρχιτεκτονικής δομής με εσωτερικό και εξωτερικό, για να κάνετε μια μαγευτική δεξίωση. Η γαστρονομία αλλά και η διακόσμηση των εδεσμάτων θα ικανοποιήσουν απόλυτα την οπτική μα και τις γευστικές σας απαιτήσεις.

Παροχές:  6

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Filoxenia
Βόρεια Προάστια
Στο κτήμα Filoxenia σας δίνετε η δυνατότητα να πάρετε μια γεύση από την δεξίωση του γάμου σας πριν τον κάνετε! Μπορείτε, κλείνοντας ραντεβού, να ξεναγηθείτε στον χώρο και να δοκιμάσετε εδέσματα, φτιαγμένα για πραγματική δεξίωση, που θα γίνεται εκείνη τη στιγμή στο κτήμα.

Παροχές:  4

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Νησίς
Βόρεια Προάστια
​​​Στην Ν. Κηφισιά στο κτήμα Νησίς μπορείτε να απολαύσετε μοναδικού κάλλους δεξίωση. Σε αυτό το κτήμα θα βρείτε τον χώρο που πάντα ονειρευόσασταν αφού διαθέτει τέσσερις χώρους, δύο εξωτερικούς και δύο εσωτερικούς, σχεδιασμένους με εξαίσιο γούστο.

Παροχές:  6

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Casarma
Βόρεια Πράστια
Στο κτήμα Casarma θα βρείτε τον πολυτελή και κομψό χώρο που επιθυμείτε για την δεξίωσή σας. Με ιδιωτικό εκκλησάκι για την τέλεση του μυστηρίου και πισίνα στο κέντρο του χώρου της δεξίωσης. Αν επιθυμείτε ή αν ο καιρός το αλλάξει, η εσωτερική αίθουσα είναι εξίσου εντυπωσιακή.

Παροχές:  6

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Amare
Βόρεια Προάστια
Το νεότερο μέλος των χώρων δεξίωσης του ομίλου Καβαλλάρη είναι το κτήμα Amare. Τα έτη και η εμπειρία του ομίλου στον χώρο αυτό, δημιούργησε για εσάς το ιδανικό κτήμα, με εκκλησάκι, για να απολαύσετε τον γάμο των ονείρων σας.
Οι καταρράκτες, η πισίνα, με πίστα χορού...

Παροχές:  5

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Aqua Dream
Βόρεια Προάστια
Παραδεισένιο σκηνικό, κάτω από την Πάρνηθα, με ξωκκλήσι και τεχνητή λίμνη με ξύλινο γεφύρι, φυσικό ανθοστολισμό, γκαζόν και φοίνικες δίπλα στην πισίνα, το κτήμα Aqua Dream είναι σχεδιασμένο για να πραγματοποιήσει τα όνειρά σας.
Οι δημιουργίες των σεφ θα σας καταπλήξουν και το προσωπικό...

Παροχές:  5

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Esperia
Βόρεια Προάστια
Μια πολυτελής αίθουσα εκλεκτού γούστου, που δημιουργεί μια αίσθηση ζεστασιάς και ευφορίας καθώς και ο δενδροφυτεμένος κήπος μπροστά της, με έναν πανέμορφο πέτρινο καταρράκτη, που πλαισιώνεται από εξαίσια φυτά και άνθη σπάνιας βλάστησης, θα είναι στην διάθεσή σας για να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας.

Παροχές:  2

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Χρυσό Ελάφι Garden
Βόρεια Προάστια
​Στην Πάρνηθα, στον κήπο του Χρυσού Ελαφιού, ο χώρος Χρυσό Ελάφι Garden έχει την δυνατότητα να υποδεχτεί 200 καλεσμένους. Κάτω από τον Αττικό ουρανό και με την θέα ολόκληρου του λεκανοπεδίου, η δεξίωσή σας θα έχει έναν μαγευτικό συνδυασμό μοναδικών εικόνων και γεύσεων.

Παροχές:  2

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Ερατώ
Βόρεια Προάστια
Για πρωινή ή βραδική δεξίωση, στην ειδικά σχεδιασμένη αίθουσα ή στον καταπράσινο κήπο, ο γάμος σας στο κτήμα “Ερατώ”, θα έχει την ατμόσφαιρα που έχετε φανταστεί. Το μενού και ο διάκοσμος θα είναι φροντισμένα απο το έμπειρο προσωπικό του κτήματος, με προτεραιότητα στην ποιότητα των υλικών και την ρομαντική σας διάθεση.

Παροχές:  5

 Προσφορα
 
Βόρεια Προάστια
​Το κτήμα Forest Cavallari, που βρίσκεται στη Βαρυμπόμπη, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για την μέρα του γάμου σας. Όπως όλα τα κτήματα έτσι και αυτό διαθέτει κήπο όπου μπορείτε να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας, αλλά αυτό το κτήμα έχει κάτι μοναδικό.

Παροχές:  2

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου River Park
Δυτική Αττική
Σε έναν πολυτελή εξωτερικό χώρο με γκαζόν,υπερμεγέθη πίστα χορού, πισίνα και μπαρ, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 700 άτομα και μια αίθουσα επιμελημένη ειδικά για δεξιώσεις και events, 500ων ατόμων, το River Park, είναι κοντά σας για να φιλοξενήσει εσάς και τους καλεσμένους σας.

Παροχές:  4

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Στρατήγη
Δυτική Αττική
Ανάμεσα σε δέντρα που ζουν αιώνια θα ανταλλάξετε όρκους αγάπης και αφοσίωσης. Στο κτήμα Στρατήγη, η αγάπη για την φύση και την αρμονία ξεκινά από την δημιουργία και την φροντίδα του μικρού αυτού παράδεισου αφού σχεδιάστηκε από αρχιτέκτονες και περιποιείται από γεωπόνους με βιολογικά προϊόντα.

Παροχές:  5

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Dionysos Palace
Δυτική Αττική
Στα Μέγαρα η μεγαλύτερη αίθουσα, με χωρητικότητα έως 500 άτομα, είναι αυτή του πολυχώρου Dionysos Palace. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη και η θέα προς τα Γεράνεια Όρη δίνει μια άλλη διάσταση στο σκηνικό της δεξίωσή σας.
Οι χώροι, τόσο ο εξωτερικός όσο και η αίθουσα

Παροχές:  2

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Πάνθεον
Νότια Προάστια
Στο Πάνθεον θα βρείτε τον ιδανικό χώρο για να φιλοξενίσετε τους καλεσμένους σας. Με τις επιλογές που σας δίνονται από κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, το event του γάμου σας, μπορεί να έχει την λάμψη που επιθυμείτε.
Το κάθε πιάτο του μενού είναι μοναδικό.

Παροχές: 3

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Delago
Νότια Προάστια
​​​Ένα υπέροχο κτήμα με ιδιαίτερα φροντισμένους χώρους και ιδανική διαρρύθμιση για μοναδικές δεξιώσεις, που θα μείνουν αξέχαστες σε εσάς και τους καλεσμένους σας. Ένας καταπράσινος κήπος, με φυσική διακόσμηση από άνθη και φυτά, με χωρητικότητα 1000 ατόμων και ένα μια σκεπαστή αίθουσα 500.

Παροχές:  6

 Προσφορα
 
Αίθουσα Δεξιώσεων Istioploikos
Νότια Προάστια
Ο Ιστιοπλοϊκός, στο Μικρολίμανο του Πειραιά, σας υποδέχεται ανανεωμένος. Σε έναν χώρο πλήρως ανακαινισμένο, που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας, για την τέλεια δεξίωση, όπως την έχετε ονειρευτεί και σχεδιάσει, για την μέρα του γάμου σας.

Παροχές: 1

 Προσφορα
 
Κτήμα Γάμου Villa Ekaterini
Φθιώτιδα
Στην όμορφη Αρκίτσα Φθιώτιδας, το πολυτελές συγκρότημα Villa Ekaterini έρχετε να δώσει μια διαφορετική ιδέα για τον γάμο σας. Μετά την τέλεση του μυστηρίου στο εκκλησάκι οι καλεσμένοι θα απολαύσουν την δεξίωση σε έναν εντυπωσιακό κήπο και φυσικό τοπίο που συνδιάζει θάλασσα και βουνό.

Παροχές:  8

 Προσφορα
 

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα

Προσφορές από κτήματα γάμου

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δεξίωση με πολλά δώρα στα Β. Προάστια

Κτήμα Γάμου Λιοσάτη

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δεξίωση σε κτήμα από 25€

Κτήμα Γάμου Απολλώνια

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δεξίωση γάμου με δώρο το αυτοκίνητο

Κτήμα Γάμου Astra Private Club

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δεξίωση σε κτήμα στα Β. Προάστια με 22€

Κτήμα Γάμου Filoxenia

περισσότερες προσφορές γάμου

Δημοφιλή άρθρα γάμου για κτήματα γάμου

Γαμήλια δεξίωση

Γαμήλια δεξίωση

Κατά τους θερινούς μήνες, υπάρχουν πολλοί ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις που διαθέτουν κτήμα παραλιακό , το οποίο διαθέτουν για γαμήλιες δεξιώσεις. Αν λοιπόν ονειρεύεστε να κάνετε τη δεξίωση του γάμου σας κοντά στο κύμα....->

Παραδοσιακός γάμος

Παραδοσιακός γάμος

Κάθε τόπος στην πατρίδα μας έχει τη δική του πλούσια παράδοση σε γαμήλια έθιμα. Πηγαίνοντας λοιπόν αντίθετα στη μόδα της εποχής, αν προτιμήσετε να κάνετε έναν παραδοσιακό γάμο στον τόπο καταγωγής σας είναι βέβαιο....->

Γάμος αλα ελληνικά

Γάμος αλα ελληνικά

Μήπως αποφασίσατε να τελέσετε το γάμο σας το καλοκαίρι; Αν ναι, μπορείτε να συνδυάσετε τη λαμπρότητα της μέρας εκείνης με την ωραιότητα κάποιου από τα υπέροχα νησιά μας, τη χαρά σας με το απίστευτο φως τους, την ευτυχισμένη...->

Ο γαμήλιος χορός

Η γαμήλια σουίτα

Ο χορός των νεόνυμφων είναι η πιο ρομαντική και αισθαντική στιγμή στη γαμήλια δεξίωση. Αποτελεί παράδοση και όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω στο ζευγάρι...->

Γαμήλια δεξίωση

Η γαμήλια σουίτα

Για όποιο μελλόνυμφο ζευγάρι επιθυμεί κάτι πιο πρωτότυπο ή ακόμα και εκκεντρικό για την οργάνωση της γαμήλιας δεξίωσης που θα παραθέσει, ένας εναλλακτικός χώρος με παροχές αρίστης ποιότητας είναι η λύση...->

Φαγητό για τη δεξίωση

Η γαμήλια σουίτα

Όπου κι αν δεξιωθείτε τους προσκεκλημένους σας, το φαγητό που θα προσφέρετε πρέπει να είναι ολόφρεσκο, με αρίστης ποιότητας υλικά, εκλεκτές γεύσεις και πολύ επιμελημένη παρουσίαση...->

περισσότερα άρθρα γάμου