κτημα γαμου ACE EVENTS παλληνη

Κτήμα Ace Events

Ανατολική Αττική, Παλλήνη

Επισκέπτες 1027
Ζητήστε Προσφορά
facebook image twitter image google+ image instagram image
Φώτο:11

Στοιχεία επιχείρησης

Κτήμα ACE EVENTS

Κτήμα Γάμου & Αίθουσα Δεξιώσεων - Πολυχώρος

Λεωφ. Ανθούσας 9

Παλλήνη - Ανθούσα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Παροχές

 Αίθουσα

 Πισίνα

 Parking

 

 Παιδότοπος

Προφίλ επιχείρησης

Σας καλωσορίζουμε στο Ace Tennis Club…ένα μοναδικό tennis club στην Αθήνα. Το Ace Tennis Club έχει καθιερωθεί στο χώρο των διοργανώσεων γάμου, βάπτισης, παιδικών party, εταιρικών εκδηλώσεων κλπ. χάρη στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αλλά και στον πανέμορφο περιβάλλοντα χώρο του.

Διαθέτοντας ένα μεγάλο συγκρότημα εγκαταστάσεων, έχει την δυνατότητα να υποδεχθεί μεγάλο αριθμό καλεσμένων για κάθε περίσταση. Η μοντέρνα αίθουσα κατά τους χειμερινούς μήνες μπορεί να φιλοξενήσει έως 130 άτομα στους κλειστούς χώρους που διαθέτει, ενώ τους θερινούς μήνες είναι σε θέση να φιλοξενήσει έως και 300 άτομα στο χώρο της πισίνας.

Σας περιμένουμε για να οργανώσουμε μαζί μια μαγευτική και επιτυχημένη εκδήλωση.

  • Άνω των 200 ατόμων δώρο ο DJ
  • Εκπτωτική τιμή για όλες τις Παρασκευές όλο το χρόνο

(Η προσφορά ισχύει εφόσον αναφέρετε πως είστε αναγνώστες του omorfosgamos.eu)Κτήματα Γάμου Ανατολική Αττική  Αίθουσες Δεξιώσεων Ανατολική Αττική  Κτήματα Γάμου  Προσφορές Γάμου 
Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.

Ζητήστε Προσφορά