κτημα γαμου DOMAINE KARRAS κερατεα

Κτήμα Domaine Karras

Ανατολική Αττική, Κερατέα

Επισκέπτες 870
Ζητήστε Προσφορά
facebook image twitter image google+ image instagram image
Φώτο:28

Στοιχεία επιχείρησης

Κτήμα DOMAINE KARRAS

Κτήμα Γάμου & Αίθουσα Δεξιώσεων - Πολυχώρος

Μεγάλη Αυλή

190 01 Κερατέα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Παροχές

 Αίθουσα

 Εκκλησία

 Parking

 

Προφίλ επιχείρησης

Οι άνθρωποι του Domaine Karras θα κάνουν τα πάντα για να είναι ο γάμος σας όπως ακριβώς τον ονειρευτήκατε!

Η ημέρα που θα σηματοδοτήσει το ξεκίνημα της κοινή σας νέας ζωής, είναι αναμφισβήτητα ξεχωριστή και σίγουρα θέλετε να είναι όπως ακριβώς την έχετε φανταστεί ή σχεδιάσει. Το Domaine Karras ένα από τα κτήματα γάμου της Αττικής μπορεί να αποτελέσει ή και να μεταμορφωθεί στο ιδανικό σκηνικό για τη γαμήλια δεξίωση, αλλά και για την τελετή του γάμου σας καθώς μπορείτε να την πραγματοποιήσετε στο πανέμορφο εκκλησάκι του κτήματός μας. Όποιο θέμα και αν έχετε σκεφτεί έχουμε τη δυνατότητα να το υλοποιήσουμε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, χαρίζοντάς στη δεξίωσή σας εκείνα τα χρώματα, τις γεύσεις, τα αρώματα, τις μελωδίες και γενικότερα το στιλ που θα σας εκφράζει απόλυτα.

Αξιοποιούμαι την αξεπέραστη φυσική ομορφιά, τις μοναδικές παροχές και τις απεριόριστες δυνατότητες του κτήματός μας, την εμπειρία και την τεχνογνωσία ετών και φροντίζουμε για οτιδήποτε σχετίζεται με τη διοργάνωση της δεξίωσης ή του μυστηρίου του γάμου σαςΚτήματα Γάμου Ανατολική Αττική  Αίθουσες Δεξιώσεων Ανατολική Αττική  Κτήματα Γάμου  Προσφορές Γάμου 
Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.

Ζητήστε Προσφορά