κτημα γαμου ΜΕΛΕΑΓΡΙΣ σπατα

Κτήμα Μελεαγρίς

Ανατολική Αττική, Σπάτα

Επισκέπτες 4657
Προσφορα
facebook image twitter image google+ image instagram image

Στοιχεία επιχείρησης

Κτήμα ΜΕΛΕΑΓΡΙΣ

Κτήμα Γάμου & Αίθουσα Δεξιώσεων - Πολυχώρος

Έξοδος 18 της Αττικής οδού

190 04 Σπάτα

Παροχές

 

Προφίλ επιχείρησης

Το Αγρόκτημα Μελεαγρίς και οι άνθρωποί του υπόσχονται να σας προσφέρουν μια αλλιώτικη εμπειρία εκδηλώσεων, πολύ πιο κοντά στην φύση, στην παράδοση και στις γεύσεις των Μεσογείων (δικό μας λάδι και κρασί, κατ’ επιλογήν σας, και άλλα βιολογικά προϊόντα).

Σ’ έναν ιδιόκτητο ελαιώνα 100 στρεμμάτων καλλιεργούμε, επί 40 χρόνια, την αττική γη και φροντίζουμε τα ζώα μας: θηράματα (φασιανούς, πέρδικες κλπ.) των ελληνικών δασών, σπάνια ελληνικά τσοπανόσκυλα, κάθε λογής οικόσιτα πουλιά (μεταξύ των οποίων και μελεαγρίδες, δηλ. φραγκόκοτες) και άλλα ζώα. Πολύ κοντά μας βρίσκονται ιστορικά ξωκλήσια του 14ου και 18ου αιώνα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τέλεση γάμων ή βαπτίσεων.Κτήματα Γάμου Ανατολική Αττική  Αίθουσες Δεξιώσεων Ανατολική Αττική  Κτήματα Γάμου  Προσφορές Γάμου 

Δείτε στο χάρτη

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.