Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου

Η ανθοδέσμη της νύφης

Χρώματα κι αρώματα

Η ανθοδέσμη της νύφης

Πάμπολλα είναι τα υπέροχα άνθη κι αμέτρητοι οι συδυασμοί τους που θα στολίσουν τα χέρια της νύφης, η οποία καλείται να διαλέξει από μια τεράστια ποικιλία μπουκέτων το πιο ταιριαστό στην ιδιοσυγκρασία της αλλά και στην εμφάνισή της.

Το κλασικό λευκό της αγνότητας ανταγωνίζεται το άλικο του πάθους, το κίτρινο της χαράς λατρεύει το πράσινο της φύσης, το πορτοκαλί γεμίζει ζεστασιά και το μωβ είναι τόσο, μα τόσο σικ!

Ρόδα της αγάπης, κρίνοι της τιμής, ίριδες της πίστης, χρυσάνθεμα της αλήθειας αλλά και ταπεινά αγριολούλουδα, κάθε είδος μπορεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα να δώσει ένα μικρό, διακριτικό μπουκέτο όταν η νύφη φορά κοντό νυφικό ή μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη για μάξι γαμήλιο φόρεμα.

Σημαντικό ρόλο, επίσης, παίζει και το ύφος της γαμήλιας τελετής: ρομαντικό ή ρουστίκ, μοντέρνο ή vintage, λιτό ή πολυτελές, για κάθε στυλ υπάρχει η δική του άνθινη σύνθεση που θα το ολοκληρώσει.

Εκτός από το είδος των λουλουδιών, για το σχήμα και το δέσιμο της ανθοδέσμης υπάρχουν πάμπολλες προτάσεις, με το ανάλογο κόστος κάθε μία, κάτι που αφήνει όλα τα περιθώρια να σχεδιάσετε το μπουκέτο σας και με βάση τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε.

Διαλέξτε λουλούδια της εποχής του χρόνου που παντρεύεστε, συνδυάστε τα με τον στολισμό του χώρου που θα τελεστεί ο γάμος σας και -γιατί όχι;- με τον ανθοστολισμό της αίθουσας, όπου θα γιορτάσετε μετά το γάμο σας. Για τις τολμηρές νύφες, πάλι, η πλήρης αντίθεση μιας κομψής και πρωτότυπης ανθοδέσμης με το όλο στυλ του γάμου τους είναι μια ωραιότατη εκκεντρικότητα!

Διαλέξτε με χαρά, κρατήστε με αγάπη τη νυφική σας ανθοδέσμη και να μας την πετάξετε μετά τη στέψη!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου
Φωτογραφία: slrlounge.com

Περισσότερα άρθρα γάμου...