Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου

Προσκλητήρια γάμου

Ένα ιδιαίτερα χαρμόσυνο κάλεσμα

Προσκλητήρια γάμου

Η γαμήλια πρόσκληση είναι ένα από τα σημαντικά ενθύμια του γάμου σας, τόσο για σας όσο και για τους δικούς σας ανθρώπους.

Έτσι, κανονίζοντας για βέρες, στέφανα, φωτογραφίες, έχετε να φροντίσετε και για τα προσκλητήρια, με βάση το προσωπικό σας γούστο και το στυλ του γάμου που ονειρεύεστε.

Μπορείτε να διαλέξετε από υπάρχοντα έτοιμα σχέδια, τα οποία κυκλοφορούν σε ποικιλία σχημάτων, μεγεθών και χρωμάτων, κλασικά ή μοντέρνα, λιτά ή εκκεντρικά.

Φυσικά, μπορείτε να πρωτοτυπήσετε δημιουργώντας το δικό σας, ιδιαίτερο προσκλητήριο, που θα φέρει τη “σφραγίδα” σας π.χ ένα κομμάτι δαντέλα, μία κορδέλλα σε έντονο χρώμα, ένα μικρό διακριτικό στρας. Επίσης, ένα μικρό, δικό σας γουστόζικο κείμενο, τυπωμένο με κατάλληλη γραμματοσειρά, είναι σίγουρο ότι θα κάνει αίσθηση.

Προτιμήστε αρίστης ποιότητας χαρτί ώστε να δείξει ωραίο ό,τι αποφασίσετε και αποφύγετε το περίπλοκο ή ογκώδες δέσιμο του φακέλου.

Βεβαιωθείτε ότι στο προσκλητήριο αναφέρονται τα ονόματα των κουμπάρων κι ότι μέσα στο φάκελο έχει τοποθετηθεί πρόσκληση για τη γαμήλια δεξίωση και, αν έχετε κανονίσει, η λίστα γάμου. Τα προσκλητήρια θα πρέπει να σταλούν ένα μήνα προ του γάμου σας.

Σας προτείνουμε, δε, τα πολύ προσφιλή σας πρόσωπα -ειδικά τα ηλικιωμένα- να φροντίσετε να παραλάβουν την πρόσκληση από εσάς προσωπικά, από το δικό σας χέρι!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου
Φωτογραφία: gr.pinterest.com

Περισσότερα άρθρα γάμου...