Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου

Φτιάξε τις μπομπονιέρες!

Ρομαντικό, γουστόζικο και οικονομικό

Φτιάξε τις μπομπονιέρες!

Ετοιμάζεστε για το γάμο των ονείρων σας, υπάρχει όμως και η οικονομική κρίση που περιορίζει το budget σας;

Μαζέψτε συγγενείς και φίλες και ετοιμάστε με τα χεράκια σας τις μπομπονιέρες σας! Θα το ευχαριστηθείτε, θα έχετε αυτό ακριβώς που σχεδιάζετε και θα είναι κι οικονομικό!

Έχοντας κατά νου το είδος του γάμου που θα κάνετε, ψάξτε για υλικά και χρώματα ταιριαστά, για σχέδια απλά ή πιο περίπλοκα, αν είστε επιδέξιες, σκεφτείτε το σχέδιο και δημιουργήστε! Αν οι προσκεκλημένοι σας είναι πολλοί, θα χρειαστείτε περισσότερα χέρια και χρόνο, ειδικά αν ετοιμάζετε κάποια πιο εκκεντρική μπομπονιέρα από το κλασικό τούλι με τα κουφέτα.

Υπάρχει πληθώρα υλικών, γάζα, τούλι, κουτάκια, κορδέλες, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Αναζητήστε καλά κι οικονομικά υλικά.

Συγκεντρώστε τα, πάρτε τα κουφέτα ή τις καραμέλες, φωνάξτε τις βοηθούς σας, βάλτε μουσική κι αρχίστε. Μία πολύ λιτή και κομψή μπομπονιέρα μπορεί να είναι ένα απλό πουγκί από λινάτσα, με κορδέλα ταιριαστού χρώματος. Αν σας αρέσει η γάζα, μπορείτε να την ταιριάξετε με ξύλο κανέλας στο δέσιμο, ενώ το “συνηθισμένο” τούλι φαντάζει διαφορετικά στολισμένο με μια πρωτότυπη κονκάρδα.

Ό,τι κι αν αποφασίσετε, είναι σίγουρο ότι η προσωπική σας φροντίδα για τις μπομπονιέρες του γάμου σας θα σας προσφέρει χαρά κι απόλαυση!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου
Φωτογραφία: fotoventasdigital.com

Περισσότερα άρθρα γάμου...