Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου

Η επιλογή του Νυφικού

Νυφικό ωραίο, ποιοτικό ΚΑΙ οικονομικό !

Η επιλογή του Νυφικού

Όλες οι γυναίκες επιθυμούν ένα εντυπωσιακό, κομψό νυφικό για το οποίο δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν τα... μαλλιοκέφαλά τους.

Η έλλειψη όμως εμπειρίας ως προς τα είδη των υφασμάτων μπορεί να αποφέρει αισθητικό αποτέλεσμα κατώτερο των προσδοκιών σας.

Λοιπόν, κατ'αρχάς ενημερωθείτε για υφάσματα, σχέδια, τιμές. Υπάρχουν οίκοι, οι οποίοι προσφέρουν ποιοτικά νυφικά σε συμφέρουσες τιμές. Η πολυτέλεια, η κομψότητα και η άψογη εφαρμογή δεν σημαίνουν κατ' ανάγκη πολύ ακριβή τιμή. Συνήθως, διαθέτουν ικανοποιητική ποικιλία νυφικών αλλά και φορεμάτων δεξιώσεων, για να επιλέξετε ό,τι σας ταιριάζει και δεν σας βγάζει εκτός προϋπολογισμού. Επίσης, πολλά ατελιέ ενοικιάζουν υπέροχα νυφικά σε πολύ προσιτές τιμές.

Μη φοβηθείτε, ωστόσο, να επισκεφτείτε επώνυμους Οίκους Ραπτικής, να δοκιμάσετε νυφικά φορέματα, ν' ακούσετε συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό, να σημειώσετε και να συγκρίνετε τιμές. Μπορεί να σας εκπλήξουν παρουσιάζοντάς σας σε προσφορά ονειρεμένα νυφικά και να σας εξασφαλίσουν την βεβαιότητα ότι είστε η Βασίλισσα, που λάμπει μέσα στο εξαίσιο νυφικό της!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου
Φωτογραφία: linesa.ru

Περισσότερα άρθρα γάμου...