Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου

Γάμοι Διασήμων

Γάμοι, διαζύγια και ερωτικές περιπέτειες υπό τον φακό των παπαράτσι.

Γάμοι Διασήμων

Όλοι οι διάσημοι έχουν στη ζωή τους μυστικές περιπέτειες και θυελλώδη πάθη. Κάθε επαγγελματίας παπαράτσι που σέβεται τον εαυτό του έχει ακολουθήσει τουλάχιστον μια φορά κάποιο διάσημο ερωτευμένο ζευγαράκι μέχρι την άκρη του κόσμου, όπου κρύβεται προκειμένου να χαρεί τον ανείπωτο έρωτά του. Οι γνωστοί δημοσιογράφοι του “κίτρινου τύπου” αναζητούν κάποιο ατόπημα του ζευγαριού και μια καλή λήψη για να δημιουργήσουν το “καυτό άρθρο”. Πολλές φορές οι ειδήσεις αυτές έρχονται από το ίδιο το ζευγάρι, αλλά κάποιες φορές από άλλους, μιας και οι πρωταγωνιστές του ειδυλλίου είναι ήδη παντρεμένοι.

Πολυτάραχα ζευγάρια που έχουν αναστατώσει τον τύπο με τα καμώματά τους μέσα στα χρόνια είναι ο γνωστός σε όλους μας Έλληνας Μεγιστάνας Αριστοτέλης Ωνάσης με τις διάσημες, από διαφορετικό τομέα, συζύγους και ερωμένη του Τίνα Λιβανού, Τζάκι Κένεντι και Μαρία Κάλλας, σε παράλληλο χρόνο ο ανταγωνιστής στον επαγγελματικό αλλά και προσωπικό βίο Σταύρος Νιάρχος καταγράφει στο ενεργητικό του 5 γάμους με εξ΄ ίσου γνωστές κυρίες της εποχής, η πρωταγωνίστρια της μεγάλης οθόνης Ελίζαμπεθ Τέιλορ με τους απίθανους 8 γάμους της με 7 επιφανείς ή και διάσημους άντρες της εποχής, ο Φράνκ Σινάτρα και η Άβα Γκάρντνερ με την αξέχαστη σχέση που είχαν η οποία έκανε μεγάλη αίσθηση στον τύπο και άφησε εποχή, αλλά και οι νεώτεροι Αντζελίνα Τζολί με τον πολυτάραχο ερωτικό βίο της και τον τελευταίο γάμο της με τον Μπράντ Πιτ καθώς και την Λατίνα τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ με τους τρεις γάμους και τους δύο αρραβώνες της.

Κάθε ένας από αυτούς τους πασίγνωστους ανθρώπους έχει απασχολήσει με τα ερωτικά νέα του όλο τον κόσμο, όπου το να μιλήσουμε για όλους αυτούς θέλουμε τόσες σελίδες όσες όλα τα περιοδικά που απασχόλησαν κατά καιρούς. Εδώ θα ασχοληθούμε με τους δύο Έλληνες Κροίσους και τις γυναίκες της ζωής τους.

Ο Έλληνας Μεγιστάνας Ωνάσης έχει λατρευτεί και έχει λατρέψει όσο κανείς το γυναικείο φύλο αλλά τις γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του τις έχει βασανίσει και πολύ με απιστίες του, όλος ο κόσμος γνώριζε τη διάσημη ερωμένη του με την οποία και δεν παντρεύτηκε ποτέ, την Μαρία Κάλλας. Ο Νιάρχος, μετά τους δύο πρώτους γάμους του, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την μικρή τότε Τίνα Λιβανού αλλά ο πατέρας της αρνήθηκε να του την δώσει, αντ’ αυτής παντρεύτηκε την μεγαλύτερη αδελφή της Ευγενία και τρία χρόνια αργότερα ζήτησε σε γάμο την Τίνα ο Ωνάσης με τον οποίο και παντρεύτηκε . Με τις αδελφές Λιβανού οι δύο αυτοί Μεγάλοι άντρες της Ελλάδας έκαναν οικογένειες αλλά πολύ σύντομα τις απάτησαν. Ο Ωνάσης με την Κάλλας και ο Νιάρχος με τη Φόρντ, της γνωστής οικογένειας, ζευγάρια που είχαν μεγάλες εντάσεις και δημιούργησαν περιπετειώδη σκάνδαλα τα οποία κατέληξαν λίγο καιρό μετά την έναρξή τους να τελειώσουν άδοξα και ακόμη πιο έντονα. Ο Ωνάσης να καταλήγει παντρεμένος με την Τζάκι Κένεντι και ο Νίαρχος να είναι ξανά με την γυναίκα του Ευγενία, όπου μετά τον θάνατό της, παντρεύεται την Τίνα, την πρώτη γυναίκα του Ωνάση, την γυναίκα που ήθελε πάντα.

Σύνταξη κειμένου: Ελένη Νομικού
Φωτογραφία: www.topontiki.gr

Περισσότερα άρθρα γάμου...