Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου

Οίκοι Νυφικών

Η επιλογή του κατάλληλου οίκου νυφικών

Οίκοι Νυφικών

Το νυφικό σας μπορείτε να το νοικιάσετε, να το αγοράσετε έτοιμο ή και να το ράψετε ακριβώς επάνω στο σώμα σας. Όλες αυτές οι επιλογές είναι στην διάθεσή σας ανάλογα με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε για αυτόν τον σκοπό. Εφόσον αποφασίσετε ποιά επιλογή που σας βολεύει καλύτερα, το μόνο που μένει να κάνετε είναι να την ακολουθήσετε διαλέγοντας τον κατάλληλο οίκο νυφικών που θα σας παρέχει αυτό που επιθυμείτε.

Οι περισσότεροι οίκοι έχουν έτοιμα νυφικά σε μεγάλη ποικιλία. Άλλα, είναι σύμφωνα με την τελευταία τάση της μόδας και άλλα, έχουν ακόμη και παλαιότερο κλασικό σχέδιο. Ίσως κάποιες φορές υπάρχει συγκερασμός ανάμεσα στις νέες τάσεις και το κλασικό στιλ, όπου το αποτέλεσμα είναι εξίσου μοναδικό και εντυπωσιακό. Δεν θα είναι δύσκολο να βρείτε αυτό που θα σας ικανοποιήσει τέλεια. Οι πωλήτριες θα σας διαλέξουν αυτά που ταιριάζουν περισσότερο στον σωματότυπό σας και εσείς θα αποφασίσετε ποιό ταιριάζει με το στιλ σας.

Για να βρείτε όμως κάτι ιδιαίτερο, που να είναι σύμφωνο με το γούστο και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, αν δηλαδή είστε έγκυος ή έχετε πολύ ξεχωριστό σωματότυπο ή ακόμη προτιμάτε μια πιο εναλλακτική πρόταση για το νυφικό σας, τότε καλύτερα να απευθυνθείτε σε έναν οίκο που σχεδιάζει νυφικά. Εκεί θα βρείτε έτοιμα σχέδια, με βάση το στιλ και το ύφος που θέλετε, και θα σας τα προσαρμόσουν στο σώμα σας. Όταν το σχέδιο είναι φτιαγμένο και ραμμένο εκεί τότε και οι μετατροπές, που μπορεί να χρειαστεί να γίνουν, θα είναι πιο εύκολες και το αποτέλεσμα θα είναι σαν να ράφτηκε πάνω σας το νυφικό.

Ένας άλλος τρόπος να επιλέξετε τον οίκο νυφικών είναι να θέλετε ένα συγκεκριμένο ύφασμα το οποίο να είναι δουλεμένο με ξεχωριστό τρόπο. Αν για παράδειγμα θέλετε μετάξι και δανδέλα τότε σας προτείνω να αναζητήσετε τον οίκο που θα έχει προτάσεις ανάλογες με αυτές που ζητάτε. Οι τεχνοτροπίες που γνωρίζει και δουλεύει ο κάθε μόδιστρος είναι ξεχωριστές και μοναδικές. Οι προτάσεις που θα έχετε στην διάθεσή σας δεν θα σας περιορίσουν σε σχέδια και χρωματικές αποχρώσεις, έτσι η επιλογή θα είναι ευκολότερη και πιο κοντά στο ιδανικό για εσάς.

Στο site μας θα βρείτε οίκους νυφικών και το ανάλογο φωτογραφικό υλικό για να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα και θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας για το τέλειο νυφικό!

Σύνταξη κειμένου: Ελένη Νομικού
Φωτογραφία:ellisbridals.co.uk

Περισσότερα άρθρα γάμου...