Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου

Περιποίηση σώματος

Κυριολεκτικά ανάγκη για τη μέλλουσα νύφη!

Περιποίηση σώματος

Κάθε γυναίκα επιθυμεί να δείχνει λαμπερή και ν' ακτινοβολεί φρεσκάδα την ημέρα του γάμου της.

Επειδή, όμως, η κούραση από τις προετοιμασίες είναι φανερή -ειδικά κατά τις τελευταίες μέρες πριν την τελετή- η χαλάρωση και η φροντίδα σώματος είναι απολύτως απαραίτητες. Μπορείτε να κανονίσετε μία επίσκεψη σε κάποιο κέντρο περιποίησης, όπου επαγγελματίες θα αναλάβουν να σας τονώσουν και να βελτιώσουν ό,τι σας προκαλεί ανασφάλεια για την εμφάνισή σας.

Ένα καλό peeling θα απαλλάξει το σώμα σας από τα νεκρά κύτταρα, θα φρεσκάρει και θα αναζωογονήσει το δέρμα σας. Ένα απολαυστικό μπάνιο με άλατα θα σας χαλαρώσει, η επίσκεψη στη σάουνα θα αποτοξινώσει το σώμα σας, ένα ωραίο υδρομασάζ θα σας ξεκουράσει από την ένταση. Το απαλό μασάζ με αιθέρια έλαια είναι δώρο για το δέρμα, απόλαυση για τις αισθήσεις και ηρεμεί από το στρες. Ειδικά για τα άκρα, το μασάζ και η ειδική περιποίηση με καλή κρέμα και φυσικά έλαια κυριολεκτικά θα σας ανακουφίσουν! Οι θεραπείες καταπολέμησης κυτταρίτιδας βελτιώνουν την ποιότητα του δέρματος στα πάσχοντα σημεία, η προσεγμένη αποτρίχωση από έμπειρα χέρια θα σας εγγυηθεί λείο και απαλό δέρμα.

Η ισορροπημένη διατροφή και η ενυδάτωση του σώματος με άφθονο νερό και φυσικούς χυμούς καθώς και η περιποίηση με αγνά, ποιοτικά καλλυντικά προσφέρει υγεία, λάμψη και σφριγηλότητα στο δέρμα, ευεξία.

Μην αμελήσετε να έχετε ύπνο ξεκούραστο και επαρκή, ιδιαίτερα τις τρεις τελευταίες ημέρες πριν από τον γάμο σας. Φροντίστε το σώμα σας και θα σας το ανταποδώσει. Το άγχος θα μετριαστεί, η κούραση θα λιγοστέψει κι εσείς θα είστε αυτό που τόσο επιθυμείτε, μια νύφη με αυτοπεποίθηση, ήρεμη και απαστράπτουσα!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου
Φωτογραφία: apparence-valenciennes.fr

Περισσότερα άρθρα γάμου...