Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου

Η γαμήλια σουίτα

Απολαύστε το καταλλήλως!

Η γαμήλια σουίτα

Η γαμήλια τελετή έγινε, η γαμήλια δεξίωση πέτυχε, ώρα να μείνετε -επιτέλους- μόνοι!

Είτε χαρείτε έναν ολόκληρο μήνα του μέλιτος είτε ένα μαγευτικό τριήμερο, η γαμήλια σουίτα επιβάλλεται να είναι ε-ξαί-σι-α.

Εκεί θα ξεκουραστείτε, εκεί θα ...κουραστείτε (πλατύ χαμόγελο!), εκεί θα κάνετε το υδρομασάζ σας, εκεί θα σας φέρουν πρωινό στο κρεβάτι, ναι, ναι!

Πολυτελή ξενοδοχεία δεξιώσεων υπάρχουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του πλανήτη, για τους πιο άνετους οικονομικά. Κάθε πολυτελές ξενοδοχείο που σέβεται την κλάση του, διαθέτει πολυτελείς γαμήλιες σουίτες, με έξοχη διακόσμηση, μεγάλους χώρους, ιδιαίτερες ανέσεις όπως π.χ jacuzzi, υπέροχα κλινοσκεπάσματα και υφάσματα επίπλωσης, φρέσκα υπέροχα άνθη και σαμπάνια ως δώρο.

Στην επιλογή του ξενοδοχείου, όμως, ρόλο θα παίξει η τοποθεσία του αλλά και η θέα που θα έχετε από την γαμήλια σουίτα που θα σας διαθέσουν. Ρομαντική γειτονιά σε γραφικό νησί, ήσυχο και πολυτελές προάστειο, κοσμοπολίτικη παραλία, ό,τι κι αν προτιμάτε ελέγξτε πρώτα την γαμήλια σουίτα, μπορεί να μην σας εκφράζει το ύφος της ή να είναι ποικιλοτρόπως υπερεκτιμημένη.

Ψάξτε, ρωτήστε, ενημερωθείτε για διάφορα ξενοδοχεία του γούστου σας και της περιοχής που σας ενδιαφέρει, κλείστε εγκαίρως την γαμήλια σουίτα σας.

Σας προτείνουμε, επίσης, να αξιολογήσετε την περίπτωση διαμονή σας σε ένα πολυτελές Hotel & Spa, όπου θα απολαύσετε το ταίρι σας, την λουσάτη γαμήλια σουίτα και υπηρεσίες αναζωογόνησης κι ευεξίας. Τρία σε ένα. Σας ευχόμαστε άγρια, αχαλίνωτη ξεκούραση !!!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου
Φωτογραφία: Waltham Abbey Marriott Hotel

Περισσότερα άρθρα γάμου...