Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου

Τέλειο νυφικό

Η ιδανική επιλογή

Τέλειο νυφικό

Μία από τις πιο αγχωτικές αλλά υπέροχες στιγμές για κάθε μέλλουσα νύφη είναι εκείνη της απόφασης για το νυφικό φόρεμα που θα διαλέξει.

Άπειρα σχέδια, θαυμάσια στυλ, πρωτότυπες πινελιές, ποικιλία αποχρώσεων, τι να πρωτοσκεφτεί κάποια!

Λοιπόν, κατ' αρχήν στηθείτε μπροστά στον καθρέφτη και παρατηρείστε με ειλικρίνεια το σώμα σας. Η λεπτή σας μέση κάνει έντονη αντίθεση με πλούσιο μπούστο και φαρδιά ισχία; Προτιμήστε νυφικό σε γραμμή Α με χαμηλό ντεκολτέ. Είστε μήπως εύσωμη, με κοιλίτσα και περιφέρεια; Τολμήστε ένα στραπλες νυφικό φόρεμα, που θα παίρνει τη γραμμή Α κάτω από το στήθος. Θυμίζετε... αχλάδι; Διαλέξτε νυφικό που θα σας κάνει να θυμίζετε αυτοκράτειρα! Είστε αδύνατη; Φροντίστε απλά να μη “χαθείτε” κάτω από ένα πολύ ογκώδες νυφικό.

Κάντε έρευνα αγοράς, αποφασίστε για τα χρήματα που θα διαθέσετε, ζητείστε τη γνώμη μιας μοδίστρας που εμπιστεύεστε, δοκιμάστε, δοκιμάστε, δοκιμάστε. Δαντέλα, λινό, ταφτάς, μετάξι, πάλλευκο, ιβουάρ αλλά και ροζ, ροδακινί, με βέλο, με εσάρπα, με ή άνευ πέπλου... κουραστικές οι δοκιμές μα τόσο χαρούμενες!

Η τελειότητα είναι πολύ υποκειμενική έννοια, διαλέξτε το χρώμα και το υλικό που ονειρεύεστε για το νυφικό σας και συνεργαστείτε με τον ειδικό που θα το ετοιμάσει για σας.

Η ώρα η καλή!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου
Φωτογραφία: islandbrides.com

Περισσότερα άρθρα γάμου...