Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου

Φράκο για το Γαμπρό; Μα, ναι!

Η επιλογή που θα εντυπωσιάσει τους πάντες.

Φράκο για το Γαμπρό; Μα, ναι!

Σίγουρα το φράκο είναι κάτι πολύ ξεχωριστό, που ξεφεύγει από τα κλασσικά.

Όσο ξεχωριστό κι αν είναι ένα γαμπριάτικο κοστούμι, το φράκο αποτελεί μια κομψότατη επιλογή, που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τόσο τη μέλλουσα νύφη όσο και τους καλεσμένους.

Θαυμάσιο στυλιστικά, προσδίδει ιδιαίτερο κύρος, συνδυάζει τον ρομαντισμό άλλων καιρών με την τόλμη του εκκεντρικού. Η κλασσική εμφάνιση με φράκο απαιτεί μαύρο σακάκι και παντελόνι, μεταξωτά πέτα και πουκάμισο με ακριβά μανικετόκουμπα, μεταξωτό ζωνάρι και παπιγιόν. Αστραφτερά λουστρινένια υποδήματα συμπληρώνουν την γοητεία μιας απόλυτα σικάτης εμφάνισης με φράκο.

Μπορείτε ωστόσο να ξεφύγετε από την “παλιομοδίτικη” επισημότητά του, επιλέγοντας ένα καλόγουστο, μοντέρνο πουκάμισο και προσεκτικά διαλεγμένα από µαλακό δέρµα υποδήματα, φίνες κάλτσες, μία κομψή γραβάτα σε χτυπητό χρώμα, ένα ιδιαίτερο γιλέκο, όλα αρίστης ποιότητας κι εφαρμογής.

Αν το κόστος ενός χειροποίητου συνόλου είναι απαγορευτικό, στην αγορά διατίθενται εξαιρετικά έτοιμα κοµµάτια και τα καταστήματα που τα προμηθεύουν αναλαµβάνουν να φέρουν στα µέτρα σας ό,τι επιλέξετε. Μην τρομάζετε, λοιπόν, μέλλοντα γαμπρέ! Εντυπωσιάστε με μια αξέχαστη εμφάνιση, λάμψετε κι εσείς με υπέροχο τρόπο αυτήν την τόσο ξεχωριστή μέρα!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου
Φωτογραφία: citypiczex.pw

Περισσότερα άρθρα γάμου...