Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου

Λιμουζίνες γάμου

Μεταφορά στην εκκλησία με λιμουζίνα αντίκα

Λιμουζίνες γάμου

Όλη η μαγεία του γάμου ξεκινά με την άφιξη της νύφης στην εκκλησία. Την ώρα που ο γαμπρός και όλοι οι καλεσμένοι είναι στην είσοδό της και περιμένουν υπομονετικά να την υποδεχτούν για να ξεκινήσει το μυστήριο. Οι επιλογές για την μεταφορά της νύφης στην εκκλησία είναι πολλές και ποικίλουν ανάλογα με την απόσταση που έχει να διανύσει, την τοποθεσία της εκκλησίας και την παράδοση του κάθε τόπου.

Αν ο γάμος γίνει σε νησί τότε μια όμορφη ιδέα για την μετακίνησή της είναι η άμαξα. Αν η εκκλησία είναι κοντά στο σπίτι της νύφης τότε η μεταφορά της μπορεί να είναι χωρίς μεταφορικό μέσο, να την συνοδεύουν συγγενείς και φίλοι σε αυτόν τον περίπατο, ίσως ακόμη και μουσικά όργανα αν υπάρχει κάποιο σχετικό έθιμο ή είναι απλά θέμα γούστου. Το σύνηθες στις μέρες μας είναι η νύφη να φτάνει στην εκκλησία με κάποιο αυτοκίνητο, πολλές φορές κάμπριο αν το επιτρέπει ο καιρός, αλλά πάντα κομψό, αστραφτερό και όμορφα στολισμένο με λουλούδια.

Για τις ρομαντικές νύφες, που θέλουν ο γάμος τους να έχει αύρα παλιάς εποχής η άφιξη στην εκκλησία θα πρέπει να είναι η αρχή αυτής της παραμυθένιας ιστορίας. Για να μπουν και οι καλεσμένοι σε αυτήν τη ρομαντική διάθεση τότε η είσοδός της θα πρέπει να είναι εντυπωσιακή και σίγουρα αριστοκρατική. Αυτό είναι πολύ εύκολο να επιτευχθεί με ένα αμάξι αντίκα, τύπου λιμουζίνα. Είναι η καλύτερη επιλογή και σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Οι αντίκες είναι αυτοκίνητα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σε άλλη εποχή, αυτό και μόνο είναι η αρχή για να φέρουν τον αέρα και το κάλλος της μαζί τους. Τα αυτοκίνητα γάμου αυτά είναι πολύ εντυπωσιακά από μόνα τους. Κομψά, όμορφα, μεγάλα και επιβλητικά αμάξια απαράμιλλης αισθητικής. Οι ιδιοκτήτες τον αυτοκινήτων αυτών είναι ιδιαιτέρως επιμελείς με τη συντήρηση και τη φροντίδα τους. Η αγάπη τους για αυτές τις ρετρό λιμουζίνες τους δίνει ζωή και τις κάνει μοναδικές.

Οι τελευταίες πινελιές, που θα κάνουν μια τέτοια λιμουζίνα να έχει την επιθυμητή όψη για την μεταφορά της νύφης, είναι ο περίτεχνος στολισμός τους που θα κάνουν απ΄ το ανθοπωλείο. Κορδέλες, πλεξούδες λουλουδιών και μπουκέτα με όμορφα άνθη, σαν εκείνα που θα επιλέξετε και για τον στολισμό της εκκλησίας. Αυτά είναι τα μόνα που θα χρειαστείτε για να στολίσετε ένα τέτοιο κομψοτέχνημα.

Σύνταξη κειμένου: Ελένη Νομικού
Φωτογραφία: www.wedding-cars.gr

Περισσότερα άρθρα γάμου...