Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου

Δεξίωση γάμου με παιδιά

Δεξίωση γάμου ιδανική και για παιδιά

Δεξίωση γάμου με παιδιά

Η δεξίωση του γάμου είναι η ιδανική στιγμή να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα μαζί με τους καλεσμένους σας. Όλα είναι σχεδιασμένα και μελετημένα, από το μενού έως την μουσική, και το πάρτι ξεκινά. Μήπως όμως ξεχάσατε κάτι; Ανάμεσα στους καλεσμένους σας σίγουρα θα υπάρχουν και μικρά παιδιά. Για αυτά λοιπόν πρέπει να προσέξετε κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες, ώστε να διασκεδάσουν εξίσου με εσάς αλλά και να είναι οι γονείς τους ήσυχοι και σίγουροι για την ασφάλειά τους.

Αν έχετε επιλέξει κάποιο από τα κτήματα γάμου ή κάποια από τις αίθουσες δεξιώσεων για την δεξίωσή σας τότε οι επιλογές για τα παιδιά είναι περιορισμένες. Καλό θα είναι μετά το γεύμα, κατά τη διάρκεια του χορού, να έχετε ζητήσει από τον μετρ να δημιουργήσει έναν χώρο στην αίθουσα αρκετά άνετο για τα παιδιά. Εκεί θα μπορούν να μαζευτούν και να παίξουν χωρίς να κινδυνεύουν. Σε αυτή την περίπτωση, εάν έχετε αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να κανονίσετε να έχει έρθει και ένας animator για να διασκεδάσουν και να παίξουν μαζί του. Οι επαγγελματίες διασκεδαστές παιδιών έχουν πολλών ειδών παιχνίδια και δραστηριότητες ώστε να κρατούν τα παιδιά κοντά τους και να φροντίζουν να περνάνε καλά. Αν το ξενοδοχείο δεξιώσεων διαθέτει πισίνα τότε θα μπορούσατε να έχετε κανονίσει με τους γονείς να έχουν μαζί τους τα μαγιό των παιδιών για να μπορούν να βουτήξουν. Φυσικά θα πρέπει να έχετε συνεννοηθεί πρώτα με τους υπεύθυνους του χώρου για να σας επιτρέψουν την χρήση της και να έχουν φροντίσει ώστε να υπάρχει ο ναυαγοσώστης μαζί σας εκείνη την μέρα, συνήθως διαθέτει το ξενοδοχείο.

Αν έχετε επιλέξει κτήμα ή αίθουσα με αυλή για την δεξίωση τότε οι επιλογές είναι περισσότερες. Πολλές φορές υπάρχει στον υπαίθριο χώρο παιδική χαρά όπου τα παιδιά θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους και θα είναι για αυτά ένα όμορφο και διασκεδαστικό πάρτι. Κάποια κτήματα γάμου έχουν χώρο, αλλά δεν είναι οργανωμένος με τέτοιου είδους παιχνίδια. Σε αυτή την περίπτωση ο animator είναι και πάλι καλύτερή σας εναλλακτική. Φυσικά αν θέλετε, και το επιτρέπουν βεβαίως οι υπεύθυνοι του χώρου και τα οικονομικά σας, υπάρχουν εταιρείες που μπορείτε να νοικιάσετε κάποια φουσκωτά παιχνίδια, ώστε να τοποθετηθούν στον χώρο εκείνη την μέρα για να διασκεδάσουν τα παιδιά και βεβαίως όποιος αισθάνεται ακόμη παιδί.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση η ασφάλεια των παιδιών προηγείται γι’ αυτό πρωτίστως ζητήστε τη συμβουλή των υπεύθυνων του χώρου που έχετε επιλέξει. Σίγουρα έχουν να σας προτείνουν κάτι καλό και ασφαλές. Στην συνέχεια αναζητήστε επαγγελματίες διασκεδαστές από οργανωμένα γραφεία οι οποίοι θα είναι μαζί με τα παιδιά. Αν επιλέξετε τα φουσκωτά, τότε βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία και τα παιχνίδια τους, πληρούν όλες τις απαραίτητες διατάξεις για την ασφαλή χρήση τους.

Σύνταξη κειμένου: Ελένη Νομικού
Φωτογραφία: www.blueskytv.gr

Περισσότερα άρθρα γάμου...