Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου

Η λίστα γάμου

Ιδέες και προτάσεις για τη λίστα γάμου

Η λίστα γάμου

Ετοιμάζοντας τις προσκλήσεις για την τελετή, καλό είναι να έχετε έτοιμη και λίστα γάμου, ώστε να διευκολυνθούν οι καλεσμένοι σας σχετικά με το δώρο που θέλουν να σας προσφέρουν.

Όλοι, συγγενείς και φίλοι, θα γιορτάσουν μαζί σας συμμετέχοντας στη χαρά σας. Είναι, λοιπόν, σημαντικό να τους δώσετε τη δυνατότητα να διαλέξουν κάτι, που θα σας είναι χρήσιμο αλλά κι εύκολο ν' αλλάξετε.

Επίσης, επειδή δεν έχουν όλοι ίδια οικονομική ευχέρεια, η λίστα γάμου δίνει την ευκαιρία στους προσκεκλημένους σας να επιλέξουν κάτι ανάλογα με το διαθέσιμο από αυτούς ποσόν.

Λίστα γάμου έχετε τη δυνατότητα ν' ανοίξετε σε οποιοδήποτε κατάστημα. Καταγράψτε προσεκτικά τι χρειάζεστε.

Αν πρόκειται για έπιπλα, προτιμήστε κάποιο μεγάλο κατάστημα με έπιπλα ποιότητας.

Αν οι ανάγκες σας έχουν να κάνουν με οικιακό εξοπλισμό, διαλέξτε ένα κατάστημα με είδη σπιτιού και διακόσμησης.

Αν επιθυμείτε ηλεκτρικές συσκευές, ένα πιστοποιημένο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών είναι η ιδανική πρόταση, αφού εξασφαλίζετε εγγύηση λειτουργίας συσκευής και service.

Καλή ιδέα είναι να δημιουργήσετε δύο λίστες, μία πιο ακριβή και μία με πιο προσιτές τιμές δώρων. Ιδαίτερα για τα σημερινά ζευγάρια, τα οποία έχουν ήδη εξοπλίσει το σπιτικό τους πριν από το γάμο, λίστα γάμου σχετική με το ταξίδι του μέλιτος ή λίστα φιλανθρωπικού χαρακτήρα για κατάθεση χρηματικού ποσού, είναι πολύ καλή επιλογή.

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου
Φωτογραφία: honeyfund.com

Περισσότερα άρθρα γάμου...