κτημα γαμου ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ παιανια

Κτήμα Αμαρυλλίς

Ανατολική Αττική, Παιανία

Επισκέπτες 1974
Ζητήστε Προσφορά
facebook image twitter image google+ image instagram image

Στοιχεία επιχείρησης

Κτήμα ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ

Κτήμα Γάμου & Αίθουσα Δεξιώσεων - Πολυχώρος

Παιανία

Παροχές

 

Προφίλ επιχείρησης

Ένας αρμονικός συνδυασμός της πέτρας και του φυσικού στοιχείου προσφέρουν εναλλαγές οπτικής απόλαυσης. Φαναράκια διάσπαρτα στους χώρους του κτήματος, κεριά περιμετρικά της πισίνας, δίνουν ξεχωριστό χρώμα στην δεξίωσή σας. Η πτυσσόμενη τέντα σε περίπτωση βροχής ή δυνατού ήλιου και το άνετο παρκινγκ με προσωπικό εξυπηρέτησης, είναι μερικά στοιχεία που κάνουν τον χώρο ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ να ξεχωρίζει, φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Για την τελετή σας μπορείτε να επιλέξετε το πετρόκτιστο εκκλησάκι της Αγίας Σοφίας που βρίσκετε στο κτήμα και να ανταλλάξετε όρκους αιώνιας αγάπης. Ένα όμορφο δωμάτιο, με προσωπικό WC θα σας εξυπηρετήσει και θα σας ξεκουράσει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής σας.Κτήματα Γάμου Ανατολική Αττική  Αίθουσες Δεξιώσεων Ανατολική Αττική  Κτήματα Γάμου  Προσφορές Γάμου 
Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.

Ζητήστε Προσφορά