κτημα γαμου ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ κορωπι

Κτήμα Αναγνώστου

Ανατολική Αττική, Κορωπί

Επισκέπτες 2699
Ζητήστε Προσφορά
facebook image twitter image google+ image instagram image

Στοιχεία επιχείρησης

Κτήμα ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Κτήμα Γάμου & Αίθουσα Δεξιώσεων - Πολυχώρος

Κορωπί

Παροχές

 

Προφίλ επιχείρησης

Μέσα σε μια έκταση 15 στρεμμάτων, πολύ κοντά στην Αθήνα και μέσα στο πράσινο, το κτήμα μας αποτελεί την πιο εντυπωσιακή και ταυτόχρονα πολύ προσιτή λύση για τη δεξίωσή σας. Εμπιστευθείτε την κάβα, το κρασί μας, απολαύστε τις γαστρονομικές προτάσεις που έχει προετοιμάσει για σας η Food & Style και… γευθείτε το αξέχαστο..

Ο εξωτερικός του χώρος, χωρητικότητας άνω των 1000 ατόμων, μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με το concept του γάμου σας. Ένας χώρος μαγικός, με έντονο το μεσογειακό στοιχείο της ελιάς, προσδίδει μια γήινη νότα κάνοντας την ατμόσφαιρα οικεία και ζεστή. Η φωτισμένη και γεμάτη από βότσαλα λίμνη σε ταξιδεύει σε τόπους εξωτικούς, αφού αυτή η ιδιαίτερη πινελιά συνδυάζεται αρμονικά με τον καμβά του χώρου.Κτήματα Γάμου Ανατολική Αττική  Αίθουσες Δεξιώσεων Ανατολική Αττική  Κτήματα Γάμου  Προσφορές Γάμου 
Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.

Ζητήστε Προσφορά