κτημα γαμου CHALET πικερμι

Κτήμα Chalet

Ανατολική Αττική, Πικέρμι

Επισκέπτες 4618
Προσφορα
facebook image twitter image google+ image instagram image

Στοιχεία επιχείρησης

Κτήμα CHALET

Κτήμα Γάμου & Αίθουσα Δεξιώσεων - Πολυχώρος

20ο χλμ. Λ. Μαραθώνος

190 09 Πικέρμι

Τηλ. 210 6039443, 6976 069454

Παροχές

 Αίθουσα

 Πισίνα

 Parking

 

Προφίλ επιχείρησης

Στη Λ. Μαραθώνος βρίσκεται το κτήμα Chalet, όπου υποδέχονται εσάς και τους καλεσμένους σας σε οικογενειακό κλίμα. Με την πολυετή εμπειρία τους στον χώρο της εστίασης, θα απολαύσετε μια μοναδική δεξίωση για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας.

Το επιμελώς φροντισμένο μενού και η κατάρτιση του προσωπικού θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας. Με εσωτερική αίθουσα χωρητικότητας 400 ατόμων και καταπράσινο κήπο, κατάλληλο για να υποδεχτεί και να εξυπηρετήσει 300 άτομα, είναι ο ιδανικός χώρος οποιαδήποτε εποχή επιλέξετε να παντρευτείτε.

  • Από Νοέμβριο έως Απρίλιο σερβιριστό μενού στα 27€

(Η προσφορά ισχύει εφόσον αναφέρετε πως είστε αναγνώστες του omorfosgamos.eu)Κτήματα Γάμου Ανατολική Αττική  Αίθουσες Δεξιώσεων Ανατολική Αττική  Κτήματα Γάμου  Προσφορές Γάμου 

Δείτε στο χάρτη

Χάρτης Chalet
Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.