κτημα γαμου ΙΓΓΛΕΣΗ αχαρνεσ

Κτήμα Ιγγλέση

Βόρεια Προάστια, Αχαρνές

Επισκέπτες 4889
Προσφορα
facebook image twitter image google+ image instagram image

Στοιχεία επιχείρησης

Κτήμα ΙΓΓΛΕΣΗ

Κτήμα Γάμου & Αίθουσα Δεξιώσεων - Πολυχώρος

Λ. Τατοΐου 122

Νέα Κηφισιά, Βαρυμπόμπη

Τηλ. 210 6254308

www.tatoiou392.gr

facebook

Παροχές

 Αίθουσα

 Εκκλησία

 Parking

 

Προφίλ επιχείρησης

Το κτήμα Ιγγλέση διαθέτει προσεκτικά επιμελημένους χώρους (κήπο και αίθουσα), κατάλληλους να φιλοξενήσουν δεξιώσεις όλο το χρόνο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Ως προς τη χωρητικότητα αναφέρουμε ότι μπορούν να φιλοξενηθούν έως 700 άτομα στον κατάλληλα διαμορφωμένα κήπο και έως 350 άτομα στην κλειστή αίθουσα.

Το κτήμα Ιγγλέση διαθέτει ιδιωτικό parking 1500 τ.μ., ενώ όλοι οι χώροι (και WC) είναι πλήρως προσβάσιμοι για άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικά αμαξίδια. Ο χώρος μας βρίσκεται στην Λεωφόρο Τατοΐου 392,σε απόσταση 1 χλμ από την Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας (στην έξοδο Θρακομακεδόνες – Ολυμπιακό Χωριό και μετά στην έξοδο για Αχαρνές ), μόλις 250 μέτρα από το Σιδηροδρομικό Σταθμό της Δεκέλειας, μισό χιλιόμετρο από το Ολυμπιακό Χωριό και 16 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.Κτήματα Γάμου Βόρεια Προάστια  Αίθουσες Δεξιώσεων Βόρεια Προάστια  Κτήματα Γάμου  Προσφορές Γάμου 

Δείτε στο χάρτη

Χάρτης Ιγγλέση
Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.