κτημα γαμου ΧΑΤΖΗ κερατεα

Κτήμα Χατζή

Ανατολική Αττική, Κερατεα

Επισκέπτες 2141
Προσφορα
facebook image twitter image google+ image instagram image

Στοιχεία επιχείρησης

Κτήμα ΧΑΤΖΗ

Κτήμα Γάμου & Αίθουσα Δεξιώσεων - Πολυχώρος

Λ. Καμαρίζης Λαυρίου

190 02 Κερατεα

Παροχές

 

Προφίλ επιχείρησης

Το Κτήμα Χατζή ανοίγει τις πύλες του και λουσμένο στο φώς του δειλινού έρχεται να διανθίσει αυτές τις τόσο συναισθηματικά φορτισμένες εικόνες με πινελιές αίγλης και πολυτέλειας. Σπάνια αρχαία ελληνικά μάρμαρα, γλυπτικές επιτοίχιες δημιουργίες, παλαικές ξύλινες χειροποίητες στέγες με ξυλεία πελεκητή αποτελούν λίγα μόνο απο τα στοιχεία που θα αιχμαλωτίσουν το βλέμμα.

Στην φαρέτρα των υπηρεσιών μας έρχονται να προστεθούν Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, μουσικοί, live bands, saxophone performers, drummers αλλά και ειδικά οπτικά και φωτιστικά εφέ που θα χαρίσουν εντυπωσιακές στιγμές και θα δρέψουν εγκωμιαστικά σχόλια από τους καλεσμένους σας.Κτήματα Γάμου Ανατολική Αττική  Αίθουσες Δεξιώσεων Ανατολική Αττική  Κτήματα Γάμου  Προσφορές Γάμου 

Δείτε στο χάρτη

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.