αιθουσα δεξιωσεων ΑΡΙΖΟΝΑ παρνηθα

Αίθουσα Αριζόνα

Βόρεια Αττική, Πάρνηθα

Επισκέπτες 810
Ζητήστε Προσφορά
facebook image twitter image google+ image instagram image

Στοιχεία επιχείρησης

Αίθουσα ΑΡΙΖΟΝΑ

Αίθουσα Δεξιώσεων

Πάρνηθα

Παροχές

 

Προφίλ επιχείρησης

Η Αίθουσα Αριζόνα δημιουργήθηκε από μια ομάδα πολύπειρων ανθρώπων στο χώρο της εστίασης, της διοργάνωσης και της μαγειρικής τέχνης αντίστοιχα.
Σκοπός μας ένας παραδοσιακός όσο και ο φιλόξενος χώρος, ικανός να προσφέρει επαγγελματική εξυπηρέτηση υψηλής αισθητικής και απαιτήσεων.
Η Αίθουσα Αριζόνα μια από τις αίθουσες δεξιώσεων στα βόρεια προάστια της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πάρνηθα, δεσμεύεται για την άριστη διεξαγωγή εκδηλώσεων κοινωνικού καθώς και επαγγελματικού χαρακτήρα με οδηγό μας την εμπειρία, το μεράκι μας, την αγάπη και το κέφι μας για την δημιουργία μιας επιτυχημένης δεξίωσης.
Η Αίθουσα Αριζόνα στην Πάρνηθα είναι μια ιδανική επιλογή για το γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας, στον όμορφο με οικογενειακή ατμόσφαιρα που έχει, την ποιότητα του φαγητού, το άψογο service και τις απίστευτα προσιτές τιμές!Αίθουσες Δεξιώσεων  Προσφορές Γάμου 
Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.

Ζητήστε Προσφορά