Αίθουσα Dionysos

Αίθουσα Dionysos

Κέντρο Αθήνας, Αθήνα

Επισκέπτες 2981
Προσφορα
facebook image twitter image google+ image instagram image

Στοιχεία επιχείρησης

Αίθουσα DIONYSOS

Αίθουσα Δεξιώσεων

Ροβέρτου Γκάλλι 43

117 42 Αθήνα

Παροχές

Προφίλ επιχείρησης

Η διακόσμηση του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου έχει γίνει από τον διακεκριμένο έλληνα ζωγράφο Γιάννη Μόραλη και την κεραμίστρια συνεργάτιδά του Eλένη Bερναρδάκη. Η λιθόστρωση στην είσοδο του εστιατορίου, αποτελεί μέρος του έργου διαμόρφωσης του χώρου γύρω από την ακρόπολη και τον λόφο Φιλοπάππου, του Δημήτρη Πικιώνη. Το έργο αυτό, κυρήχθηκε από την UNESCO ως μνημείο σύγχρονης αρχιτεκτονικής με παγκόσμια σημασία, το 1996. Απολαύστε τη δεξίωση του γάμου σας με θέα την ακρόπολη μοναδικής και απαράμιλλης ομορφιάς.

Για εκδηλώσεις κάθε είδους και δεξιώσεις γάμου, το εστιατόριο Διόνυσος σας προσκαλεί να γευτείτε νέες προτάσεις σε μενού, με την υπογραφή των μεγαλύτερων chef, απολαμβάνοντας την Μεσόγειο στο πιάτο σας.Αίθουσες Δεξιώσεων  Προσφορές Γάμου 

Δείτε στο χάρτη

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.