αιθουσα δεξιωσεων DIONYSOS αθηνα

Αίθουσα Dionysos

Κέντρο Αθήνας, Αθήνα

Επισκέπτες 3412
Ζητήστε Προσφορά
facebook image twitter image google+ image instagram image

Στοιχεία επιχείρησης

Αίθουσα DIONYSOS

Αίθουσα Δεξιώσεων

Αθήνα

Παροχές

Προφίλ επιχείρησης

Η διακόσμηση του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου έχει γίνει από τον διακεκριμένο έλληνα ζωγράφο Γιάννη Μόραλη και την κεραμίστρια συνεργάτιδά του Eλένη Bερναρδάκη. Η λιθόστρωση στην είσοδο του εστιατορίου, αποτελεί μέρος του έργου διαμόρφωσης του χώρου γύρω από την ακρόπολη και τον λόφο Φιλοπάππου, του Δημήτρη Πικιώνη. Το έργο αυτό, κυρήχθηκε από την UNESCO ως μνημείο σύγχρονης αρχιτεκτονικής με παγκόσμια σημασία, το 1996. Απολαύστε τη δεξίωση του γάμου σας με θέα την ακρόπολη μοναδικής και απαράμιλλης ομορφιάς.

Για εκδηλώσεις κάθε είδους και δεξιώσεις γάμου, το εστιατόριο Διόνυσος σας προσκαλεί να γευτείτε νέες προτάσεις σε μενού, με την υπογραφή των μεγαλύτερων chef, απολαμβάνοντας την Μεσόγειο στο πιάτο σας.Αίθουσες Δεξιώσεων  Προσφορές Γάμου 
Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.

Ζητήστε Προσφορά