αιθουσα δεξιωσεων ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ βυρωνασ

Αίθουσα Το Κέρας της Αμάλθειας

Αθήνα, Βύρωνας

Επισκέπτες 3927
Ζητήστε Προσφορά
facebook image twitter image google+ image instagram image
Φώτο:62

Στοιχεία επιχείρησης

Αίθουσα ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ

Αίθουσα Δεξιώσεων

Ελλησπόντου 41

162 32 Βύρωνας

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Παροχές

 

Προφίλ επιχείρησης

Εάν προτιμάτε το κέντρο της Αθήνας για την δεξίωση του γάμου σας, η αίθουσα δεξιώσεων “Το Κέρας της Αμάλθειας” στον Βύρωνα είναι η ιδανική επιλογή. Ο χώρος μπορεί να φιλοξενίσει απο μόλις 50 εως και 500 καλεσμένους.

Όσο μικρό ή μεγάλο γάμο και αν κάνετε, θα έχετε την εξυπηρέτηση και την ποιότητα που επιβάλλει αυτή η ξεχωριστή στιγμή σας, μέσα σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής. Οι προτάσεις για το μενού είναι οικονομικές αλλά η ποιότητα των υλικών άριστη.

Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι για εσάς η δεξίωση του γάμου σας επιθυμούμε να συμβάλουμε, ώστε οι στιγμές αυτές να μείνουν χαραγμένες με τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο για εσάς όσο και για τους προσκεκλημένους σας.
Με εμπειρία 25 ετών στην οργάνωση για την διεξαγωγή αμέτρητων εκδηλώσεων κοινωνικού και επαγγελματικού χαρακτήρα η διεύθυνση και το προσωπικό της σας καλωσορίζουν σε μια άνετη αίθουσα, καθώς μπορεί να εξυπηρετήσει από 50 έως 500 άτομα χωρίς ενδιάμεσες κολόνες σε όλο τον ευρύτερο χώρο, κάθε εποχή του χρόνου μπορεί να εγγυηθεί για την επιτυχία της εκδήλωσης σας!
Επειδή το menou είναι βασικό συστατικό για μια επιτυχημένη εκδήλωση το κέρας της Αμάλθειας έχει την συνταγή. Δίπλα σας από την πρώτη στιγμή οι έμπειροι σεφ προτείνουν τις γεύσεις, που ταιριάζουν στο ύφος της δεξίωσης με βάση τις προτιμήσεις σας φροντίζοντας τα εδέσματα που είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται στο χώρο μας από εξαιρετικής ποιότητας φρέσκων και αγνών υλικών, με απεριόριστη κατανάλωση μπύρας κρασιού και αναψυκτικών, εγγυάται το άρτιο αποτέλεσμα. Το κέρας της Αμάλθειας προτείνει διαφορετικά menou για την τελική σας επιλογή!
Το υπέροχο σκηνικό ολοκληρώνεται με την εκπληκτική διακόσμηση των τραπεζιών και όλης της αίθουσας με ρομαντικά φαναράκια, αέρινα υφάσματα, κομψές συνθέσεις διακόσμησης που θα χαρίσουν μια ρομαντική νότα σε κάθε σας εκδήλωση προκειμένου να σας απαλλάξει από το άγχος της προετοιμασίας και να έχετε όλο τον χρόνο να απολαύσετε στο έπακρο αυτή την σημαντική σας ημέρα. Η συνέπεια και οι ανταγωνιστικές τιμές κάνουν τις προτάσεις προσφοράς…

  • Από 16€ μενού κρασί και αναψυκτικά.
    Στις τιμές περιλαμβάνεται μπύρες, νερό, κρασί, λευκό ροζέ εμφιαλωμένο, αναψυκτικά απεριόριστη κατανάλωση.

(Η προσφορά ισχύει εφόσον αναφέρετε πως είστε αναγνώστες του omorfosgamos.eu)Αίθουσες Δεξιώσεων  Προσφορές Γάμου 
Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.

Ζητήστε Προσφορά