Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου

Αίθουσα δεξίωσης γάμου

Ψάχνοντας την ιδανικότερη

Αίθουσα δεξίωσης γάμου

Τις διαδικασίες τις κάνατε, νυφικό, κοστούμι, μπομπονιέρες και λοιπά απαραίτητα τα δρομολογήσατε, πού όμως σας γοητεύει να δεξιωθείτε τους καλεσμένους σας μετά την τελετή;

Κατ' αρχάς, πρέπει να αποφασίσετε για το κόστος που αντέχει η τσέπη σας και να κάνετε την απαραίτητη έρευνα αγοράς. Υπάρχουν πολλές αίθουσες, ξενοδοχεία, πολυχώροι και κτήματα, που ειδικεύονται στην διοργάνωση γαμήλιων δεξιώσεων, κατά καιρούς μάλιστα έχουν ενδιαφέρουσες προσφορές. Ρωτήστε αν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις, πιθανοί περιορισμοί (στη διακόσμηση, στην ένταση της μουσικής, στην ύπαρξη ή μη πρόσβασης ατόμων με κινητικές δυσκολίες, στο parking ή σε ο,τιδήποτε άλλο). Ελέγξτε την ύπαρξη πινακίδων που εγγυώνται εύκολη πρόσβαση στον χώρο που θα διαλέξετε.

Η εποχή παίζει σημαντικό ρόλο, όπως και ο αριθμός των προσκεκλημένων σας, το μενού που θα διαλέξετε και όποιες άλλες υπηρεσίες θελήσετε να παρέχετε σε όσους γιορτάσουν μαζί σας αυτήν την τόσο ξεχωριστή για σας ημέρα. Το καλοκαίρι, που γίνονται οι πιο πολλοί γάμοι, τόσο ο χώρος ενός κτήματος με μεγάλο κήπο, όσο και η πισίνα ή το roof garden ενός ξενοδοχείου, είναι εξίσου κατάλληλα με μία αίθουσα δίπλα στο κύμα ή πάνω σε λόφο με ωραία θέα. Το χειμώνα, πάλι, υπάρχει πληθώρα κατάλληλων κλειστών χώρων αλλά και η πρόκληση ενός σαλέ με θέα χιονισμένες ομορφιές!

Όσο για άνοιξη και φθινόπωρο, υπάρχει πάντα η περίπτωση βροχής και άστατου καιρού γενικότερα,οπότε καλό είναι να εξασφαλίστε ότι θα υπάρχουν τέντες / υπόστεγα, γεννήτρια και αν χρειαστεί, να είναι διαθέσιμος εσωτερικός χώρος με καλό εξαερισμό/κλιματισμό.

Τα συμφωνηθέντα συστήνουμε να υπάρχουν γραπτώς, είναι προς συμφέρον όλων. Ό,τι κι αν επιλέξετε, η πείρα σε οργάνωση δεξιώσεων γάμου, η άρτια κατάρτιση κι ο άψογος επαγελματισμός του προσωπικού που θα αναλάβει να σας εξυπηρετήσει, οι παροχές του χώρου αλλά και η διασφάλιση ότι θα τηρηθούν όσα ζητήσετε και συμφωνήσετε, θα κάνουν την φανταστική γαμήλια δεξίωση που ονειρεύεστε πραγματικά αξέχαστη!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου
Φωτογραφία: Música Casaments Girona

Περισσότερα άρθρα γάμου...