Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου

Κτήματα γάμου

Δεξίωση γάμου σε κτήμα

Κτήματα γάμου

Αν ονειρεύεστε η δεξίωση του γάμου σας να είναι ξεχωριστή αλλά και πολυτελής, υπάρχουν κτήματα ιδιαιτέρως προσεγμένα για κάτι τέτοιο. Οι υπαίθροι χώροι, καταπράσινοι και με θαυμάσια αρχιτεκτονική σχεδίαση, άνετοι, ατμοσφαιρικά φωτισμένοι, θα σας μαγέψουν. Πολλά κτήματα διαθέτουν εξαιρετικού γούστου πισίνα, πετρόχτιστες κατασκευές υψηλής αισθητικής, υπέροχη λίμνη με πρωτότυπο γεφυράκι και/ή καταρράκτη, ωραιότατη και μεγάλη πίστα χορού.

Συνηθέστατα, υπάρχει μία ή περισσότερες αίθουσες δεξιώσεων, κλειστές ή ανοιγόμενες, με θαυμάσια διακόσμηση, αν επιθυμείτε η δεξίωση του γάμου σας να γίνει τόσο στους εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικό χώρο. Προσεγμένο μπαρ, θαυμάσια παρτέρια με γκαζόν, σωστά τοποθετημένα τραπεζοκαθίσματα, υπέροχα σερβίτσια, ακριβά τραπεζομάντηλα και καντηλέρια, ιδιαίτερα καλόγουστοι ανθοστολισμοί, όλα θα συνθέσουν ένα εξαιρετικό σκηνικό για τη γαμήλια δεξίωσή σας.

Τα ιδιαιτέρως οργανωμένα αυτά κτήματα γάμου διαθέτουν δική τους κουζίνα, όπου σεφ άριστοι ετοιμάζουν μενού υψηλής γαστρονομίας, ενώ η κάβα τους είναι ενημερωμένη και εκλεκτή. Αν όχι, υπάρχει συνεργασία με απολύτως αξιόπιστα και αναγνωρισμένης αξίας και επαγγελματισμού catering. Γενικώς, οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι υψηλοτάτου επιπέδου, από εμπειρότατο προσωπικό, το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει άψογα μεγάλο αριθμό καλεσμένων.

Αν η δεξίωση του γάμου σας γίνει φθινόπωρο ή χειμώνα, υπάρχουν κτήματα δεξιώσεων γάμου ωραιότατα σε βουνοπλαγιές, με υπέροχους χώρους και αίθουσα κλειστή, καταλληλότατα για τη γαμήλια δεξίωση. Επίσης, όποια εποχή κι αν είναι, στα κτήματα γάμου υπάρχει πρόβλεψη για την αντιμετώπιση απρόοπτων καιρικών φαινομένων όπως μια ξαφνική μπόρα ή αέρας.

Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή κάποιου κτήματος διευκολύνει τους καλεσμένους σας από άποψη χώρου, parking, περιβάλλοντος δροσερού και καλοσχεδιασμένου. Η διακόσμηση, τα εδέσματα και τα ποτά είναι θέμα των χρημάτων που προτίθεστε να διαθέσετε, όπως και η μουσική επιμέλεια της γαμήλιας γιορτής σας. Μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι, σε κτήμα γάμου δεν θα έχετε περιορισμούς σχετικούς με την ένταση της μουσικής ή την χρονική διάρκεια της δεξίωσής σας.

Αναζητήστε το κτήμα δεξιώσεων που ονειρεύεστε εγκαίρως, ειδικά αν παντρεύεστε την καλοκαιρινή περίοδο. Σας συνιστούμε να επισκεφθείτε το κτήμα που σας εμπνέει. Βεβαιωθείτε ότι οι χώροι του ανταποκρίνονται στις φωτογραφίες που είδατε ή στις περιγραφές που ακούσατε/διαβάσατε. Φροντίστε να ελέγξετε διακριτικά αν διαθέτει τις απαραίτητες άδειες, να γνωρίσετε τα μέλη του προσωπικού, να διασφαλίσετε ότι κάποια διακοπή ρεύματος ή νερού δεν θα σας αιφνιδιάσει δυσάρεστα. Απομένει να υπογράψετε συμβόλαιο, που θα σας εγγυάται την τήρηση των συμφωνηθέντων.

Με το καλό!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου
Φωτογραφία: Κτήμα Δικαιούλια

Περισσότερα άρθρα γάμου...