Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου

Γαμήλιες μπομπονιέρες

Ένα πολύ ξεχωριστό ενθύμιο

Γαμήλιες μπομπονιέρες

Η μπομπονιέρα θεωρείται είδος δώρου, ένα από καρδιάς «ευχαριστώ» προς τους καλεσμένους σας, που θα είναι μάρτυρες στο γάμο σας και θα γιορτάσουν μαζί σας.
Η μπομπονιέρα που θα προσφερθεί είναι ένα πολύτιμο ενθύμιο, το οποίο θα πρέπει να ταιριάζει με το στυλ του γάμου που επιλέξατε.

Ένας κλασικά ρομαντικός γάμος απαιτεί δαντέλα, ένας παραδοσιακός γάμος στο χωριό θέλει τούλι στολισμένο με φύλλα ρόδου ή καρπούς, ο μοντέρνος γάμος ταιριάζει με μια πρωτότυπη μπομπονιέρα, όπως για παράδειγμα ένα μπουκαλάκι με κάποιο ρόφημα, ένα διακοσμητικό στεφάνι, ένα πουγκί με αρωματικά πέταλα, ένα κομψό χρηστικό αντικείμενο. Υπάρχει στην αγορά τεράστια ποικιλία σε υλικά (ύφασμα, δίχτυ, τούλι, λινάτσα, κεραμικό, ασήμι) και χρώματα.

Διαλέξτε, λοιπόν, κάποια από τις έτοιμες μπομπονιέρες γάμου ή σχεδιάστε αυτήν που εσείς ονειρεύεστε. Κάντε έρευνα αγοράς, μιλήστε με τους επαγγελματίες του χώρου και δημιουργήστε τη μπομπονιέρα σας.

Οδηγό σας θα έχετε την επιθυμία σας για κάτι ιδιαίτερο, ωραίο και πρωτότυπο, από εκλεκτά υλικά, που θα θυμίζει σε σας και στους προσκεκλημένους σας την πιο ωραία ημέρα της ζωής σας!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου
Φωτογραφία: dhgate.com

Περισσότερα άρθρα γάμου...