Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου

Ανθοστολισμοί γάμου

Τα ωραιότερα λουλούδια για την ωραιότερη μέρα!

Ανθοστολισμοί γάμου

Εκτός από τον ανθοστολισμό του ναού, τον χώρο έξω από το ναό (αν πρόκειται εκεί να στήσει μπουφέ κάποιο catering), το μελλόνυμφο ζευγάρι πρέπει να φροντίσει για το στολισμό του οχήματος που πάει τη νύφη ή και τους δύο στην εκκλησία και τον χώρο που θα γίνει το γαμήλιο γλέντι.

Όσο για την ανθοδέσμη της νύφης, αυτήν την προσφέρει ο γαμπρός αλλά μπορεί να την διαλέξουν μαζί οι μελλόνυμφοι.

Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε άνθινες συνθέσεις. Απευθυνθείτε σε έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, που διαθέτουν έμπειρους ανθοτεχνίτες και διακοσμητές. Συζητήστε μαζί τους για τα λουλούδια και τα χρώματα που αγαπάτε και που επιθυμείτε να κοσμήσουν το γάμο σας. Ρωτήστε για το νυφικό πακέτο και το κόστος του και εξετάστε τις προτάσεις που θα σας γίνουν.

Συνήθως, ένα πλήρες πακέτο περιλαμβάνει τη νυφική ανθοδέσμη μαζί με μία ακόμα νυφική ανθοδέσμη για το παραδοσιακό πέταγμα, στεφάνια για τα παρανυφάκια, τις μπουτονιέρες γαμπρού και κουμπάρου, τον ανθοστολισμό του ναού (αύλειος χώρος, εσωτερικό, λαμπάδες, δίσκος, ροδοπέταλα), τον μερικό ή ολικό στολισμό του αυτοκινήτου και την διακόσμηση της γαμήλιας τούρτας. Αναζητήστε τις προσφορές και θυμηθείτε ότι τα άνθη της εποχής που θα γίνει η γαμήλια τελετή είναι άμεσα διαθέσιμα άρα οικονομικότερα.

Ευχόμαστε ο συζυγικός βίος σας να 'ναι ανθόσπαρτος!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου
Φωτογραφία: we-inspire-us.livejournal.com

Περισσότερα άρθρα γάμου...