κτημα γαμου ΑΠΟΠΛΟΥΣ αθηνα

Κτήματα Απόπλους

Αθήνα, Αθήνα

Επισκέπτες 961
Ζητήστε Προσφορά
facebook image twitter image google+ image instagram image

Στοιχεία επιχείρησης

Κτήματα ΑΠΟΠΛΟΥΣ

Κτήμα Γάμου & Αίθουσα Δεξιώσεων - Πολυχώρος

Αθήνα

Παροχές

 

Προφίλ επιχείρησης

Στο γλυκό ξεκίνημα των κοινών σας ονείρων, η SV Catering - Απόπλους των Γεύσεων θα αναλάβει να φέρει εις πέρας αυτήν την πανέμορφη βραδιά οραματίζοντάς την σαν ένα ανεκτίµητης ἄξιας ἐργο τέχνης!

Αναλαμβάνουμε εξ' ολοκλήρου τη δέσμευση ότι οι καλεσμένοι σας µε την πρώτη κιόλας µατιά θα εντυπωσιαστοῦν και σίγουρα θα μαγευτούν απο την παρουσίαση µέχρι και τη στιγµή του σερβιρίσµατος, ὀπου θα τους απογειώσουµε µε τις φίνες γεύσεις του μπουφέ.

Μαζί θα οργανώσουµε Το πρώτο κέρασµα έξω απο την εκκλησία, Τον χώρο εκδήλωσης {της επιλογἠς σας) απο τα τραπέζια και το μπουφέ µέχρι και την τελευταία διακοσμητική πινελιά! Η άψογη εξυπηρέτηση είναι δική µας υπόθεση. Εσείς απλά χαλαρώστε και απολαύστε την μοναδική αυτή στιµή της ζωής σας!Κτήματα Γάμου  Προσφορές Γάμου 
Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.

Ζητήστε Προσφορά