κτημα γαμου VILLA MIA βαρη

Κτήμα Villa Mia

Ανατολική Αττική, Βάρη

Επισκέπτες 3667
Ζητήστε Προσφορά
facebook image twitter image google+ image instagram image
Φώτο:62

Στοιχεία επιχείρησης

Κτήμα VILLA MIA

Κτήμα Γάμου & Αίθουσα Δεξιώσεων - Πολυχώρος

Βουρβατσίου 68

Βάρη, Κορωπί

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Παροχές

 Αίθουσα

 Εκκλησία

 Πισίνα

 

 Parking

 Θέα

Προφίλ επιχείρησης

Το κτήμα Villa Mia και το έμπειρο προσωπικό του, βρίσκεται στο χώρο της εστίασης τα τελευταία 30 χρόνια, με εξειδίκευση στην οργάνωση γάμων και βαπτίσεων, αλλά και εταιρικών εκδηλώσεων.

Έχοντας πάντα την όρεξη να αναλάβουμε το κάθε κοινωνικό γεγονός της ζωής σας, με βάση τις δικές σας επιλογές και ανάγκες. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την οργάνωση της εκδήλωσης, δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια και φυσικά στην προσωπικότητα του εκάστοτε πελάτη μας.

Για εμάς, το σημαντικότερο κομμάτι της κάθε εκδήλωσης είναι το φαγητό που προσφέρουμε. Βάζοντας όλη μας τη γνώση και αγάπη, και ακολουθώντας τις διαδικασίες που εξασφαλίζουν την ποιότητα, το φαγητό είναι μαγειρεμένο την ημέρα της εκδήλωσης μόνο για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Γνωρίζοντας τη σημασία αυτής της ημέρας, με επαγγελματισμό και ανεξάντλητη διάθεση να πραγματοποιούμε και να φροντίζουμε τις επιθυμίες σας, έχοντας μοναδικό μας σκοπό αυτή η μέρα να μείνει για πάντα ως μία όμορφη ανάμνηση ανεξίτηλη στο χρόνο!Κτήματα Γάμου Ανατολική Αττική  Αίθουσες Δεξιώσεων Ανατολική Αττική  Κτήματα Γάμου  Προσφορές Γάμου 
Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.

Ζητήστε Προσφορά