Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου

Νυφικά Παπούτσια

Αεράτα βήματα, νυφικά υποδήματα

Νυφικά Παπούτσια

Έχετε ήδη διαλέξει το νυφικό των ονείρων σας, ήρθε η στιγμή να το συνδυάσετε με τα γοβάκια της νύφης!

Τα κατάλληλα νυφικά παπούτσια θα τα διαλέξετε με βάση το προσωπικό σας γούστο και με το στυλ του νυφικού σας.

Η πολυπόθητη μέρα του γάμου σας θα συνοδεύεται από πολύωρη ορθοστασία: το ντύσιμό σας, το Μυστήριο, οι ευχές των καλεσμένων, η δεξίωση, όλα μεν χαρμόσυνα αλλά τα πόδια σας θα πρέπει να τα αντέξουν.

Τα νυφικά παπούτσια, λοιπόν, είναι επιτακτική ανάγκη να είναι τόσο άνετα και μαλακά, σαν να μην υπάρχουν! Για να εξασφαλίσετε τέτοια ανακουφιστική αίσθηση, κατ' αρχήν δοκιμάστε πολλές φορές αυτά που επιλέξατε. Θα σας φανεί χρήσιμη η πρόβα τους τόσο με ξεκούραστα πόδια, όσο και μετά από κόπωση. Μην αρκεστείτε στα λόγια της πωλήτριας “θ' ανοίξουν”. Τη μέρα του γάμου σας πρέπει να έχουν ήδη ανοίξει, να έχουν προσαρμοστεί τα πόδια σας και να είστε άνετη φορώντας τα.

Ειδικά τα πολύ ψηλοτάκουνα παπούτσια, γόβες ή πέδιλα, πρέπει να είναι αρίστης ποιότητας κι εγγυημένα άνετα. Σε περίπτωση που τα νυφικά υποδήματα θα φορεθούν με καλσόν, θα πρέπει και να τα δοκιμάσετε με καλσόν. Ενδεχομένως να χρειαστείτε μικρότερο/μεγαλύτερο μέγεθος, ανάλογα με τη φόρμα του παπουτσιού.

Φορέστε τα παπούτσια που διαλέξατε πολλές φορές, φυσικά έχοντας κατά νου να μην τα λερώσετε ή τα ταλαιπωρήσετε. Αν επιθυμείτε να φορέσετε χειροποίητα νυφικά υποδήματα, κάντε έρευνα αγοράς, απευθυνθείτε σε αξιόπιστη εταιρεία με πείρα και ακούστε προσεκτικά τις συμβουλές τους. Να “πετάτε” με αέρινα βήματα αυτήν την τόσο εξαίσια για σας ημέρα!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου
Φωτογραφία: rexdixon.com

Περισσότερα άρθρα γάμου...