Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου

Ένας γάμος bohème

Μ' ανεμελιά και χάρη

Ένας γάμος bohème

Το στυλ bohemian είναι φυσικό, ρομαντικό και έχει ρετρό στοιχεία, ένας τέτοιος γάμος λοιπόν θα οργανωθεί με βάση την απλότητα και την ανέμελη κομψότητα.

Η νύφη θα κάνει αίσθηση με νυφικό σε χρώματα παστέλ, ανάλαφρο σιφόν και δαντέλα και αξεσουάρ μενταγιόν, παλιές καρφίτσες και vintage βραχιόλια. Τα έθνικ και τα φλοράλ στοιχεία έχουν την τιμητική τους. Τούλι, φιογκάκια και κορδέλες είναι ιδανικά για τα παρανυφάκια.

Τα μαλλιά είναι ελεύθερα, στολισμένα με στεφάνια, κορδέλες ή άνθινο μπουκέτο. Το μακιγιάζ πρέπει να ελάχιστο, σε φυσικούς, γήινους τόνους.

Τα ψηλοτάκουνα νυφικά υποδήματα δεν ενδείκνυνται, αντιθέτως ένα ρομαντικό γοβάκι με άνετο τακούνι είναι ιδανικό. Η ανθοδέσμη είναι πολύχρωμη, με πρασινάδα κι αγριολούλουδα, με φύλλα ελιάς και καρπούς, με στάχυα και άνθη λεβάντας, με ό,τι γενικά ταιριάζει με τα χρώματα της φύσης την εποχή του γάμου σας. Σε ίδιο ύφος, κινηθείτε με τις μπομπονιέρες και τα στέφανα.

Για τον γαμπρό, η λέξη-κλειδί είναι “απλότητα”. Ένα ανοιχτόχρωμο κουστούμι ενδείκνυται, ενώ αντί για σακάκι ταιριάζει ένα ωραίο γιλέκο. Όσο για παπούτσια, ένα άνετο, καλό μοκασίνι ή δερμάτινα χαμηλά μποτάκια είναι εξίσου καλές επιλογές.

Για διακόσμηση, σκεφτείτε υλικά όπως το ξύλο, λουλούδια, σταφάνια με αποξηραμένα φρούτα, γιρλάντες από πρασινάδα. Τα κεριά, τα μπαλόνια και τα κεραμικά διακοσμητικά στοιχεία μπορούν να δέσουν αρμονικά με υφαντά μαξιλάρια, λινές πετσέτες, κεντημένα τραπεζομάντηλα. Αναζητείστε ψάθες ή χαλάκια σε έθνικ ύφος, ωραία έγχρωμα γυάλινα ποτήρια, ζωγραφιστά πορσελάνινα πιάτα.

΄Όλα ανέμελα φροντισμένα, όλα σικάτα, όλα bohemian. Εξαίσια!

Σύνταξη κειμένου : Π. Αγγελοπούλου
Φωτογραφία: yeopimflowers.com

Περισσότερα άρθρα γάμου...