Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου
Ιδέες και Συμβουλές Γάμου

Χαμογελάστε, παρακαλώ!

Η φωτογράφιση του γάμου

Χαμογελάστε, παρακαλώ!

Οι φωτογραφίες της γαμήλιας τελετής αλλά και της δεξίωσής σας είναι από τα ενθύμια εκείνα, τα οποία θα σας θυμίζουν συναισθήματα, πρόσωπα και εικόνες από αυτήν την τόσο ξεχωριστή για σας μέρα.

Πρέπει λοιπόν να επιλέξετε πολύ προσεκτικά τον φωτογράφο, ο οποίος θα αναδείξει όλες τις ιδιαίτερες στιγμές, τη χαρά, τη συγκίνηση, τις μικρές εκείνες λεπτομέρειες που εσείς πιθανά ούτε καν θα σκεπτόσασταν!

Συνιστούμε να αναζητήσετε φωτογράφους που έχουν δημοσιεύσει δείγματα της δουλειάς τους στο internet ή να ζητήσετε να δείτε φωτογραφίες από το γάμο φίλων και συγγενών σας, ώστε να καταλήξετε στον πιο αξιόπιστο ποιοτικά και καλλιτεχνικά φωτογράφο.

Θυμηθείτε ότι το ταλέντο από μόνο του δεν αρκεί, καθώς απαιτείται τεχνογνωσία, αίσθηση της σωστής στιγμής, εμπειρία και σιγουριά.

Είναι χρήσιμο, αφού αποφασίσετε ποιός φωτογράφος σας ταιριάζει, να συννενοηθείτε μαζί του για το τι ακριβώς θέλετε, τι στυλ θα έχει ο γάμος σας, να του δείξετε ίσως τον χώρο της τελετής και της δεξίωσης και, φυσικά, να ακούσετε τις προτάσεις του.

Η ώρα η καλή!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου
Φωτογραφία: weddingideas.nu

Περισσότερα άρθρα γάμου...