κτημα γαμου FOREST CAVALLARI βαρυμπομπη

Κτήμα Forest Cavallari

Βόρεια Προάστια, Βαρυμπόμπη

Επισκέπτες 4629
Ζητήστε Προσφορά
facebook image twitter image google+ image instagram image

Στοιχεία επιχείρησης

Κτήμα FOREST CAVALLARI

Κτήμα Γάμου & Αίθουσα Δεξιώσεων - Πολυχώρος

Λ. Τατοΐου 231

136 72 Βαρυμπόμπη

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Παροχές

 

Προφίλ επιχείρησης

​Το κτήμα Forest Cavallari, που βρίσκεται στη Βαρυμπόμπη, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για την μέρα του γάμου σας. Όπως όλα τα κτήματα έτσι και αυτό διαθέτει κήπο όπου μπορείτε να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας, αλλά αυτό το κτήμα έχει κάτι μοναδικό.

Σε συνέχεια με τον κήπο υπάρχει μια ανοιχτή αίθουσα, με αποτέλεσμα να δημιουργείτε ένα συνδυαστικό περιβάλλον ελευθερίας χώρου και άνεσης. Η αίθουσα κλείνει περιμετρικά αλλά και στην οροφή, με υαλοπίνακες, έτσι το σκηνικό της δεξίωσής σας παίρνει άλλες διαστάσεις.

Προσφέρουμε στα μελλόνυμφα ζευγάρια την εκπληκτική τιμή των 17 ευρώ ανά άτομο, που θα προτιμήσουν να κάνουν τη δεξίωσή τους σε μια από τις αίθουσες του ομίλου.
Στην τιμή περιλαμβάνεται πλήρες μενού, τα ποτά, η αίθουσα, το πάρκινγκ και δώρο τη γαμήλια σουίτα.

(Η προσφορά ισχύει εφόσον αναφέρετε πως είστε αναγνώστες του omorfosgamos.eu)Κτήματα Γάμου Βόρεια Προάστια  Αίθουσες Δεξιώσεων Βόρεια Προάστια  Κτήματα Γάμου  Προσφορές Γάμου 
Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.

Ζητήστε Προσφορά